Eker I Run Team Takımı, Bursa'nın Fethi'ni Kutladı - Son Dakika
Güncel

Eker I Run Team Takımı, Bursa'nın Fethi'ni Kutladı

Eker I Run Team Takımı, Bursa\'nın Fethi\'ni Kutladı

Eker I Run Team Takımı, Bursa'nın Fethi'ni koşarak ve ayran içerek kutladı.

16.04.2014 09:07

Eker'in sponsorluğundaki I Run Team maratoncuları, 13 Nisan Pazar günü Bursa'da yapılan 9. Uluslararası Bursa Osmangazi Tarihi Kent Koşusu'nda yine dereceye girdi. 7 kişilik ekipten Necat Hümmet 2., Tayfun Carlı da kendi kategorisinde 3. oldu.

Yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin profesyonel ve amatör sporcunun katıldığı 9. Uluslararası Bursa Osmangazi Tarihi Kent Koşusu finish'inde sporculara Eker ayran dağıtıldı.

Eker'in spora desteği, sponsor olduğu I Run Team'in de başarıları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, 13 Nisan Pazar günü Bursa'da yapılan 9. Uluslararası Bursa Osmangazi Kent Koşusu'na katılan I Run Team maratoncuları yine adlarından söz ettirmeyi başardı. 7 kişilik ekipten Necat Hümmet 2., Tayfun Carlı ise kendi kategorisinde 3. oldu.

Finish'e gelen sporculara ayran

Yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin sporcunun katılımı ile gerçekleşen 9. Uluslararası Bursa Osmangazi Tarihi Kent Koşusu finish'inde profesyonel ve amatör sporculara Eker ayran dağıtıldı.

I Run Team, katıldığı 5 yarışta da dereceler aldı

2 Mart pazar günü gerçekleşen 9. Uluslararası ÖGER Antalya Maratonu'nda (Runtalya) 3 ayrı kategoride dereceye giren I Run Team takımı, 23 Şubat Pazar günü yapılan 34. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nda da iki ayrı dalda madalya almaya hak kazanırken, 16 Mart Pazar günü Tarsus'ta yapılan 10. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu'nda da 3.lük elde etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker I Run Team Takımı, Bursa'nın Fethi'ni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement