Eş Kurbanı Kadın ve Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Eş Kurbanı Kadın ve Annesi Toprağa Verildi

Eş Kurbanı Kadın ve Annesi Toprağa Verildi

Şiddet gördüğü gerekçesiyle terk ettiği nikahsız eşi İhsan Engin tarafından Kağıthane'deki annesinin evinde tabancayla vurularak öldürülen 3 aylık hamile Kübra Kalaycı ile aynı olayda hayatını kaybeden annesi Yasemin Demir, Sarıyer'de toprağa...

15.08.2013 15:23

Şiddet gördüğü gerekçesiyle terk ettiği nikahsız eşi İhsan Engin tarafından Kağıthane'deki annesinin evinde tabancayla vurularak öldürülen 3 aylık hamile Kübra Kalaycı ile aynı olayda hayatını kaybeden annesi Yasemin Demir, Sarıyer'de toprağa verildi.

Kübra Kalaycı ile annesi Yasemin Demir için, Sarıyer Ferahevler Mahallesi Ferahevler Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, olaya tanık olan Yasemin Demir'in 11 yaşındaki oğlu F.K., aile üyeleri ve yakınları katıldı. Cenaze töreni sırasında, aile yakınları görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Kübra Kalaycı'nın yakınlarından biri gazetelerde çıkan haberlerin bazılarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Olayda yaşamını yitiren Kübra Kalaycı'nın üvey babası Agah Demir'in memleketi Gümüşhane'de, 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar eden İhsan Engin'in de Kağıthane'da toprağa verileceği belirtildi.

İhsan Engin, dün gece, kendisini terk eden nikahsız eşi Kübra Kalaycı'yla barışma bahanesiyle Agah Demir'e ait Kağıthane Gürsel Mahallesi Yücel Sokak'taki eve gitmişti. İhsan Engin, eşini, eşinin annesini ve üvey babası Agah Demir'i tabancayla vurduktan sonra intihar etmişti. Yasemin Demir ile eşi Agah Demir olay yerinde, Kübra Kalaycı ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Olay sırasında odasında uyuyan 11 yaşındaki F.K. ise siyah sesleri üzerine dışarı kaçmayı başarmıştı.

ÖA (LAR) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eş Kurbanı Kadın ve Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement