Ferizli Belediyesi Personellerine Kurs Eğitimi Başlattı - Son Dakika
Güncel

Ferizli Belediyesi Personellerine Kurs Eğitimi Başlattı

Ferizli Belediyesi'nde görev yapan Personellerle, Ferizli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda "Protokol, Görgü Kuralları, Halkla İlişkiler ve İletişim" eğitimi başladı.

20.10.2015 15:27

Ferizli Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmeni Arzu USLU tarafından verilen eğitime, Ferizli Belediyesi personelleri planlanan birşekilde çeşitli gruplar halinde katılım gerçekleştirecekler.

Eğitim programının açılışında konuşan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK: ''Resmi davranış, (Protokol kuralları) iletişim ve görgü kuralları hususunda bir eğitim standart oluşturulmasının kurumsal itibarın ve çalışanların toplum içindeki itibarlarının arttırılmasına katkı sağlayacağını düşünerek bu eğitim faaliyetini başlattık. Bu sayede kurum içi iletişimde de bir standart oluşmasını sağlayacağız. Bu eğitimle; amir memur ilişkilerinden, hitap, tören, merasim, yemek, toplantı, seminer, telefon görüşmesi, selamlaşma gibi konularda uyulması gereken genel kabul görmüş kuralların öğrenilmesi ve uygulanması amaçlanmaktadır. Hepinize başarılar diliyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli Belediyesi Personellerine Kurs Eğitimi Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement