Gelibolu Önlerinde Yolcu Gemisiyle Tanker Çarpıştı (4) - Son Dakika
Güncel

Gelibolu Önlerinde Yolcu Gemisiyle Tanker Çarpıştı (4)

Gelibolu Önlerinde Yolcu Gemisiyle Tanker Çarpıştı (4)

Tahliye ÇALIŞMASINA BAŞLANDI Çanakkale Boğazı'nın Gelibolu Feneri önlerinde damıtılmış petrol ürünü nafta yüklü Marshall Adaları bayraklı tanker 'Stı Pımlıco' ile çarpışan Malta bayraklı 'Celestyal Crystal' adlı yolcu gemisindeki 853 turistin tahliyesi için saat 15.00'da çalışmalara başlandı.

27.06.2015 18:34

Tahliye ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Çanakkale Boğazı'nın Gelibolu Feneri önlerinde damıtılmış petrol ürünü nafta yüklü Marshall Adaları bayraklı tanker 'Stı Pımlıco' ile çarpışan Malta bayraklı 'Celestyal Crystal' adlı yolcu gemisindeki 853 turistin tahliyesi için saat 15.00'da çalışmalara başlandı. Tahliye için gemiye ilk olarak GESAŞ'a ait 290 kişi kapasiteli 'Conkbayırı' adlı deniz otobüsü ile 'Alınteri-9' adlı feribot gönderildi. Ancak 2 saatlik çabaya rağmen 'Alınteri-9' feribotunun gemiye yanaşması mümkün olmadı. Bunun üzerine tahliye çalışmalarına sadece deniz otobüsü ile devam edilmesine karar verildi.

Gemiden deniz otobüsüne nakledilen yolculara ait 2 bin bavuldan bir bölümü saat 17.10'da Gelibolu İskelesi'ne getirildi. Deniz otobüsünün bavullar için gemiye iki sefer daha yapacağı belirtildi. Bir yandan da Gümrük Müdürlüğü ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube ekiplerinin gemideki yolcuların tahliyeleri için pasaport ve gümrük işlemlerini yapıyor. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelibolu Önlerinde Yolcu Gemisiyle Tanker Çarpıştı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement