Gençlerden Mhpli Mevlüt Karakaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gençlerden Mhpli Mevlüt Karakaya'ya Ziyaret

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’yı ziyaret eden Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orhun Garip, gençlere pozitif ayrımcılık yapılmasını istediğini söyledi.

15.03.2014 20:00

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya'yı ziyaret eden Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orhun Garip, gençlere pozitif ayrımcılık yapılmasını istediğini söyledi.

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orhun Garip, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ali Orhun Garip'i ziyaret etti. Ankara'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ali Orhun Garip, gençlerin sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Ali Orhun Garip, projelerinin gençlerin daha iyi bir şehirde daha yaşanabilir bir hayat sürmesi olduğunu belirterek, ulaşımdan eğitime, barınmadan sosyal yaşam ve çalışma alanlarına pek çok konuda gençlere pozitif ayrımcılık yapılmasını istediklerini söyledi. Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ise, ziyaretten çok memnun kaldığını aktararak, belediye başkanı seçilirse gençleri her konuda destekleyeceğini ve önceliği gençlerle ilgili olan projelere vereceklerini söyledi.

Başkan Garip, Mevlüt Karakaya'ya Anadolu'da bulunan tüm gençlik dernekleri ve federasyonları adına başarılar diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlerden Mhpli Mevlüt Karakaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ahmet yolcu: Ankaralıların yüzünü yere eğdirmeyecek başkan; MEVLÜT KARAKAYA!! 1 0 Yanıtla
  • Hakan Kurt: Ankara'yı gençler adına daha yaşanabilir bir kent haline getirecek olan başkan Mevlüt Karakaya'dır. Kendisine desteğimiz tam! 1 0 Yanıtla
  • Kubat Aras: Gençlik burada başkanının yanında Ankara'ya KARAKAYA... 0 0 Yanıtla

Advertisement