Genetik Hastalık Kistik Fibrozis İçin Kula'da Pedal Çevrildi - Son Dakika
Güncel

Genetik Hastalık Kistik Fibrozis İçin Kula'da Pedal Çevrildi

Genetik Hastalık Kistik Fibrozis İçin Kula\'da Pedal Çevrildi

Kistik Fibrozis hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, İzmir Kemalpaşa'dan Samsun'a bisikletle pedal çevirerek yola çıkan Gökhan Güneri ve Zafer Mutlu, Kula Belediyesi'ni ziyaret etti.

11.05.2018 13:33  Güncelleme: 13:35

Kistik Fibrozis adıyla bilinen kesin tedavisi olmayan genetik hastalığa farkındalık oluşturmak amacıyla İzmir Kemalpaşa'dan bisikletle pedal çevirerek yola çıkan ve 19 Mayıs'ta Samsun'da olacak olan Gökhan Güneri ve Zafer Mutlu, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Tosun'a Kistik Fibrozis hastalığı hakkında bilgi veren Güneri ve Mutlu, geçtikleri güzargah boyunca 30 il ve ilçeye uğrayacaklarını, kistik fibrozis tanı ve tedavi merkezlerinin kurulması için mücadele verdiklerini belirttiler. Her geçen gün insan sağlığını tehdit eden yeni hastalıkların ortaya çıktığını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; " Gökhan Güneri ve Zafer Mutlu kardeşlerim tam olarak kesin tedavisi olmayan Kistik Fibrozis hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yollara çıkmışlar, kendilerini göstermiş oldukları mücadele için tebrik ediyorum. Bu hususta tıbbi çalışama ve araştırmaların arttırılmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genetik Hastalık Kistik Fibrozis İçin Kula'da Pedal Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement