Gökçek'in "Cengiz Topel Yıldırım Fobisi" 3. Hamleyi Başlattı - Son Dakika
Güncel

Gökçek'in "Cengiz Topel Yıldırım Fobisi" 3. Hamleyi Başlattı

Gökçek\'in "Cengiz Topel Yıldırım Fobisi" 3. Hamleyi Başlattı

Ankaragücü'nün eski onursal başkan Cemal Aydın, Şubat ayında kendisini kulüpten attıran başkan Mehmet Yiğiner'i ziyaret etti.

12.09.2013 15:30

Ankaragücü'nün eski onursal başkan Cemal Aydın, Şubat ayında kendisini kulüpten attıran başkan Mehmet Yiğiner'i ziyaret etti.

Bu beklenmedik ziyaret, Cengiz Topel Yıldırım'ın CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adının ön plana çıkması ve son yapılan ATO seçimlerinde Gökçek'in desteklediği Salih Bezci'ye de komisyon seçimini iptal ettirmesi olayının gerçekleşmesinden sonra, Melih Gökçek-Cemal Aydın işbirliğinin günyüzüne çıkması olarak yorumlandı. Yıldırım isminin Ankara gündemine oturması üzerine yaklaşan seçimlere "Ankaragücü'nü batıran adam" olarak girmek istemeyen Gökçek'in hamle üstüne hamle yaptığı gözleniyor.

Ankara'daki spor çevrelerine göre, öncelikle Ankaragücü'nün amatör kümeye kadar düşeceği konusundaki temenni içeren açıklamalarına rağmen oğlu döneminde oluşan transfer yasağının kaldırılmasında önemli rol oynadı. Alelacele transfer yasağının kaldırılması camiada, "Gökçek'lerde Yıldırım telaşı" olarak yorumlandı.

Daha sonra Ankaragücü yönetimine, eski başkanları Yıldırım'ı tam iki yıl sonra "2009-2011" dönemindeki uygulamalarından dolayı ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk ettirme atağı da dikkat çekti.

Bu ziyaret, kamuoyunda, Cengiz Topel Yıldırım'ın adaylığını engellemeye "Gökçek adına katkıda bulunmak" olarak değerlendirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gökçek'in 'Cengiz Topel Yıldırım Fobisi' 3. Hamleyi Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement