Gölhisar Bürokrasisi ve Siyasileri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gölhisar Bürokrasisi ve Siyasileri Kahvaltıda Buluştu

Gölhisar'da Kibyra Otel'in sponsorluğunda, Gölhisar Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan birlik ve beraberlik kahvaltı programı düzenlendi.

09.12.2014 10:15

Kibyra Otel'de gerçekleşen kahvaltı programına, Gölhisar Kaymakamı M. Yasin Kırcı, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, banka müdürleri, daire amirleri ve otel yetkilileri katıldı.

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural; "ilçemizin gelişimi için üç önemli sektör bulunmaktadır. Bunlar, kimilerinin dediği gibi fabrika değildir; turizm, seracılık ve hayvancılıktır. Bunların ilki olan turizm ayağında ilçemiz emin adımlarla yürümektedir. Bugün burada toplandığımız Kibyra Otel, turizmde her geçen basamak atlayan Gölhisar da, konaklama sorununu çözmek için ilçemiz müteşebbisleri tarafından yaptırılan bir oteldir. Antik kentimizin de adını taşıyan otelimiz konaklama sıkıntısını çözmüştür. Öncelikle bu yatırımı ilçemize kazandıran kardeşimiz Mustafa Çetiner'e, yapımında emeği geçen Yusuf Yavuzer ve İnşaat Mühendisi Hasan Yavuzer 'e şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu birlik ve beraberlik kahvaltı programını tertipleyen, otel yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Programda kısa bir konuşma yapan Kaymakam M. Yasin Kırcı; "ilçemizin en önemli gelişim angajmanlarından olan turizm konusunda her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz. Buna bağlı olarak konaklama sıkıntımızın giderilmesi için açılan Kibyra Otel adını antik kentimizden alarak, turizm için ilçemize önemli bir eser kazandırılmıştır. Son olarak, Kibyra Otel yetkililerine bu organizasyonu hazırladıkları için şükranlarımı sunarım" şeklinde ifadelerde bulundu.

Programın sonunda Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, ilçemizin turizmde gelişimine destek olan Kibyra Otel sahibi Mustafa Çetiner adına Yusuf Yavuzer'e plaket takdim etti.

Plaket takdiminin ardından konuşma yapan Yusuf Yavuzer; "öncelikle bizleri kırmayıp kahvaltımıza geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bugün hem çok mutluyuz hem de hüzünlüyüz. Bunun nedeni, kahvaltımıza icabet ederek burada bulunmanızdan dolayı çok mutluyuz ama gurbetteki çocuklarımızın burada olamamasından dolayı da hüzünlüyüz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölhisar Bürokrasisi ve Siyasileri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement