Gürsu Belediyespor Liderlik Koltuğunu Sevdi - Son Dakika
Güncel

Gürsu Belediyespor Liderlik Koltuğunu Sevdi

Gürsu Belediyespor, İnegöl Yenicespor'u 2-0 gibi net bir skorla geçerek Süper Amatör Ligi B grubunda ki namağlup liderliğini devam ettirdi.

16.11.2015 16:34

Süper Amatör Ligi B grubunda yenilgisiz liderliğini sürdüren Gürsu Belediyespor, İnegöl Yenicespor maçında ilk yarıyı gölsüz beraberlikle kapadı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Gürsu Belediyespor bulduğu 2 gol ile 3 puanı hanesine yazdırarak namağluğ liderliğini sürdürmeye devam etti.

Gürsu Belediyespor'un başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsu Belediyespor grubunda namağlup liderliğini sürdürüyor. Takımımızla gurur duyuyorum. Hedefimiz ilçe olarak Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'ne çıkmaktır. Tüm Gürsu bu heyecanı yaşayacak, bu amaçla takımımızın gerek maddi gerekse manevi desteğimizle her zaman yanında olacağız." dedi.

Gürsu Belediyespor Kulüp Başkanı Fuat Ermiş; "Başkanımız Mustafa IŞIK'la beraber Şehit Belediye Başkanımız Cüneyt YILDIZ'ın emanetine en güzel şekilde sahip çıkıyoruz. Bu sezon takımımız çok büyük başarılara imza atacaktır. Teknik heyetiyle, sporcusuyla, taraftarıyla kenetlendik. Yakaladığımız bu seriye devam edeceğimizden hiç şüphem yok. Teknik heyet ve oyuncularımı bizlere bu sevinçleri yaşattıkları için kutluyorum." dedi.

Gürsu Belediyespor Teknik Direktör'ü Osman KARA oyuncularına ve takımına sonuna kadar güvendiğini ve istikrarlı bir şekilde bu başarıların devam edeceğini ve üç puan almanın kendileri için memnuniyet verici olduğunu belirterek; "Oyuncularıma güveniyorum. Her maçta disiplinli ve gönülden oynamaları beni ve seyircilerimizi memnun ediyor." dedi.

Genel Menejer Furkan BAŞARAN ise; "Artık biz takımdan öte bir aile olduk ve bizim ailemiz çok geniş bunca sevenimiz olduktan sonra biz bu işi başaracağız" dedi. Ayrıca büyük taraftara teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Belediyespor Liderlik Koltuğunu Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement