Hakkarili 280 Genç Turistik Mekanlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Hakkarili 280 Genç Turistik Mekanlarla Buluştu

Hakkarili 280 Genç Turistik Mekanlarla Buluştu

Hakkari Gençlik Merkezinin yürüttüğü Seyyah Bizim İller projesi kapsamında 280 genç il ve ilçelerde bulunan tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

12.04.2014 11:38  Güncelleme: 11:37

Hakkari Gençlik Merkezi tarafından yürütülen "Seyyah Bizim İller" projesi kapsamında 280 genç, il ve ilçelerde bulunan tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hakkari Gençlik Merkezi tarafından yürütülen "Seyyah Bizim İller" projesi kapsamında 280 kız ve erkek Hakkari'nin il ve ilçelerinde bulunan tarihi ve turistik mekanları ziyaret ettiler.

Projenin ilk ayağında ise Şemdinli ilçesinden Hakkari'ye gelen 40 kişilik kız kafilesi şehirden 12 kilometre uzaklıkta bulunan 2 bin 600 rakımdaki Merga Büte Kayak Merkezi'nde kaymanın sevincini yaşayarak burada hep birlikte halaylar çekerek eğlendiler. Daha sonra Gençlik Merkezi'nde bir araya gelen gençler burada da değişik etkinliklere katıldılar. Gençler tarihi ve turistik yerleri görmenin yanı sıra kayak merkezinde ilk defa kaymanın ve burada eğlenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bu tür gezilerin devamını istediler. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkarili 280 Genç Turistik Mekanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement