Hüdai Kaplıcalarında Yenilenen Mesire Alanı Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Hüdai Kaplıcalarında Yenilenen Mesire Alanı Yoğun İlgi Görüyor

Sandıklı ilçesinde bulunan Hüdai Kaplıcaları mevkisinde yenilenen mesire alanları yoğun ilgi görüyor.

22.08.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı ilçesinde bulunan Hüdai Kaplıcaları mevkisinde yenilenen mesire alanları yoğun ilgi görüyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatıyla Hüdai Kaplıcalarında başlatılan yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında, kaplıca camisi yanında bulunan mesirelik alan baştan sona yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Mesirelik alan içerisinde çocuk oyun grupları, mangal yerleri, ışıklı çardaklar, yürüyüş yolları, halı saha ve basket sahaları ile kısa sürede piknik yapanların gözdesi haline geldi.

Belediye Başkanı Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, yenilenin mesirelik alanın 7'den 77'ye herkese hitap ettiğini belirterek, çevre düzenlemesi ve yakın zamanda hizmete girecek suni dereyle alanın ilçeye yakışır bir görüntüde olacağını söyledi.

Mesirelik alanda devam eden çevre düzenlemesinin de kısa bir süre içerisinde biteceğini belirten Çöl, şunları kaydetti:

"Mesirelik alanımızda son çevre düzenlemeleri ile birlikte modern bir görünüm elde edeceğiz. Kaplıca mesire alanımız şimdiden vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi ile karşı karşıya. Hafta içleri kaplıcamızda kalan misafirlerimiz, hafta sonu da Sandıklı'dan giden hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde kullandığı mesire alanımız, vatandaşlarımızın beğenisini ve takdirini toplamıştır. Hüdai Kaplıcalarımız sürekli kendini yenileyen bir termal turizm merkezi olma yolunda büyük adımlarla ilerlemektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hüdai Kaplıcalarında Yenilenen Mesire Alanı Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement