İkincide Polisi Atlatamadı - Son Dakika
Güncel

İkincide Polisi Atlatamadı

İkincide Polisi Atlatamadı

Kayseri'de iki gün önce kurşunlama olayına adı karışan ve daha sonra polisin dur ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçarken 3 özel araç ile ekip otosuna çarpan A.S., polisin çalışması sonucu gözaltına alındı.

01.10.2015 14:46

Kayseri'de iki gün önce kurşunlama olayına adı karışan ve daha sonra polisin dur ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçarken 3 özel araç ile ekip otosuna çarpan A.S., polisin çalışması sonucu gözaltına alındı. A.S.,adliyeye gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 gün önce merkez Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir işyerine baskın düzenledi. Operasyonda işyeri sahibi A.S., otomobiliyle kaçtı. 3 özel araca ve bir ekip otosuna çarpan A.S., otomobilini Şiremenli Caddesi'nin yanındaki metruk bir binanın arkasına bıraktı ve yaya olarak kaçmayı sürdürdü. bir kuru sıkı tabanca ile av tüfeğini civardaki 2 katlı evin bahçesine atan A.S.  ve izini kaybettirdi.

Şüphelinin kimliğiyle eşkalini belirleyen polis, yeniden takibe aldığı A.S'yi yine otomobiliyle kaçmaya çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan A.S.'nin üzerinde ve otomobilinde yapılan aramada 5.90 gram metamfetamin, hassas terazi ve 16 av tüfeği  fişeği ele geçirildi. A.S., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkincide Polisi Atlatamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement