İnegölspor'da Final Sevinci - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'da Final Sevinci

Ptt 1'inci Ligi'nes çıkacak son takımı belirleyecek Spor Toto 2'nci Lig play off müsabakasında pazartesi günü Bandırmaspor'u eleyen İnegölspor'un final oynama hakkını etmesi büyük sevinç yaşattı.

20.05.2015 14:23

Ptt 1'inci Ligi'nes çıkacak son takımı belirleyecek Spor Toto 2'nci Lig play off müsabakasında pazartesi günü Bandırmaspor'u eleyen İnegölspor'un final oynama hakkını etmesi büyük sevinç yaşattı.

Bordo beyazlılarda şimdi tüm gözler, 25 Mayıs'ta Alanya'da 1461 Trabzon ile oynanacak olan final mücadelesine çevrildi. İlk maçı sahalarında 1-0 kazandıklarını, rövanşta ile Bandırmaspor'la 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, final müsabakası konusunda şöyle dedi:

"Bu maçlar stresli oynanır. Bizde bu stresin olacağını biliyorduk. Bunu yönetmemiz gerektiğini de biliyorduk. İyi maç çıkarttık. İyi mücadele ettik. 2 tane çok zor ve değerli takımı eledik. Şimdi önümüzde final var. Bu maçın sevincini yaşayacağız ama yarından itibaren finale hazırlanacağız." - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor'da Final Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement