İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan Abdi İbrahim'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan Abdi İbrahim'e Ziyaret

Abdi İbrahim, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin sağlık bakanları ve üst düzey yöneticilerini ağırladı.

20.11.2015 12:16

Abdi İbrahim, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin sağlık bakanları ve üst düzey yöneticilerini ağırladı.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, 5. Sağlık Bakanları Konferansı kapsamında Türkiye'de bulunan İİT üyesi ülkelerin sağlık bakanları ve üst düzey yöneticilerinden oluşan 60 kişilik heyet, Abdi İbrahim'in Hadımköy'de bulunan üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyaret heyetini, Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut ve Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO) Süha Taşpolatoğlu ağırladı.

Heyet, Abdi İbrahim'in üretim, kalite kontrol, Ar-Ge, lojistik birimlerini ve önceki aylarda temeli atılan AbdiBio'yu gezerek şirketin başarı hikayesi ve tesisler hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Taşpolatoğlu, şirket olarak 103 yıldır hayatı ve geleceği iyileştirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Taşpolatoğlu, şunları kaydetti:

"Abdi İbrahim, bugün 50 ülkeye yaptığı ihracat ve yabancı ortaklarla sürdürdüğü güçlü iş birlikleri ile uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla yürümektedir. Dev firmalarla yaptığımız ortak yatırımların dışında dünyanın önde gelen ilaç firmalarıyla imzaladığımız lisansörlük anlaşmaları da bu yolda bize güç veriyor. Bu yıl 5'incisi gerçekleşen Sağlık Bakanları Konferansı'na ülkemizin ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyuyoruz.

Üye devletler arasında iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan bu değerli teşkilatın, sağlık alanında da yeni iş birliklerinin yaratılmasına olanak sunmasının İslam dünyasını sağlıkta çok daha ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan Abdi İbrahim'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement