Antalya'da İş Yerlerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da İş Yerlerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 4 iş yerinin önünde asılı Türk bayrakları gece saatlerinde yakıldı.

27.03.2017 13:21  Güncelleme: 13:51

Antalya'da 4 iş yerinin önünde asılı Türk bayrakları yakıldı. Polis olayla ilgili akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Kaymakam Nurullah Kaya, "Halkımızı infiale sokacak, yanlış anlamaya neden olacak herhangi bir olayımız yok." dedi.

TÜRK BAYRAKLARI YAKILDI

Gazipaşa merkez Cumhuriyet Meydanı'nda saat 01.00 sıralarında 4 ayrı iş yerinin önünde asılı olan Türk bayrakları yakılarak zarar verildi. Sabah geldiklerinde durumu fark eden iş yeri sahipleri polise haber verdi. Polis iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bunun sonucunda bayrakları akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen Zafer G.'nin yaktığı belirlendi. Polis şüpheliyi gözaltına alarak ifadesi için merkeze götürdü.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde yürüyerek iş yerine yaklaşan kişinin elindeki çakmakla bayrağı ateşe verdiği ve daha sonra uzaklaştığı görülüyor.

Antalya'da İş Yerlerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili açıklama yapan Kaymakam Nurullah Kaya, "Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki 4 dükkanımızda bayrak yakılma iddiasıyla emniyetimiz bir araştırma yaptı. İlçemizde ikamet eden akli dengesinde zaman zaman sıkıntılar yaşayan vatandaşımız böyle bir olaya vesile olmuş. Halkımızı infiale sokacak, yanlış anlamaya neden olacak herhangi bir olayımız yok." dedi.

''BU BAYRAĞI İNDİREMEZLER''

İşletme sahiplerinden Ömer Yılmaz da "Dün gece iş yerimizin önünde bulunan bayrağı yakmışlar. Biz de daha büyüğünü astık. Bu bayrağı indiremezler. Bayrağı yakan arkadaşın akli dengesinin yerinde olmadığını öğrendik. Biraz üzüldük. Sonuç itibariyle bayrağımızı yerine astık." diye konuştu.

Antalya'da İş Yerlerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı

Antalya\'da İş Yerlerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da İş Yerlerinin Önündeki Türk Bayrakları Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement