İznikli Koşucumuz Dilara Demir Kupa İle Döndü - Son Dakika
Güncel

İznikli Koşucumuz Dilara Demir Kupa İle Döndü

İznikli Koşucumuz Dilara Demir Kupa İle Döndü

İznik'li Koşucumuz Dilara Demir Kazandığı Kupa Ve Madalyayı Belediye Başkanı Osman Sargın'a Sundu.

22.08.2014 14:12  Güncelleme: 14:14

Başkan Sargın Konuşmasında "İznik Belediyesi olarak İznikli yavrularımızın yer alanda başarılı olmalarını sağlayacak destekleri vermeye her zaman hazırız. İlçemizi birçok spor dallarında temsil eden gençlerimizi ödüllendirerek onları bu tür organizasyonlara özendirmeliyiz. Bu Bağlamda Dilara Kızımızı Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyorum" Dedi.

5.Masterler Uludağ Yol Koşusuna Katılan Çok Programlı Lise Öğrencisi İznik'li Dilara Demir Bayanlar 19-29 Kategorisinde 12 Kilometrelik Koşuyu 2192 Göğüs Numarası İle 1.04,45 Zaman Derecesi İle Birinci Oldu.

Yüzlerce Sporcunun Katıldığı Ve 17 Ağustos 2014 Pazar Saat 10.30'da Yapılan Uludağ Yol Koşuları, Uludağ Oteller Bölgesi'ndeki Caminin Önünden Başlayıp, Oteller Bölgesi'nden, Bakacak'a Gidip Dönülerek Başlangıç Noktasındaki Camide Tamamlandı. 12.000 M Uzunluğundaki Parkur Asfalt Kaplı Olup, İniş Çıkışlı Bölge Sahip Alanda Gerçekleşti.

Başkan Sargın başarılı genç koşucuya, ilçemizi tanıtarak elde ettiği başarıdan dolayı, Kur'an-I Kerim Ve Türk Bayrağı'ndan oluşan bir hediye paketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznikli Koşucumuz Dilara Demir Kupa İle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement