Kampüs Dostlarımızla Güzel - Son Dakika
Güncel

Kampüs Dostlarımızla Güzel

Son yıllardaki ağır sıcaklar sokak hayvanlarını da etkiliyor. Kampüs içerisinde yaşayan hayvanların da bu sıcaklardan etkilendiği görülürken, güneşten kaçmak için binaların içine sığınıyorlar.

29.06.2016 09:14

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklar da mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bu durumdan kaçmak için okulun binalarına ve kampüsün çevresindeki gölge alanlara sığınan kediler ve köpekler, sıcağın etkilerini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışıyor. Onlara yardım etmek amacıyla merdiven altlarına mama ve su gibi besin maddeleri bırakan öğrenciler, sıcaklardan bunalan hayvanlara bir nebze olsun yardımcı oluyor.

Kampüs içinde hayvanların da yaşamasından mutluluk duyduğunu belirten öğrenciler ve öğretim elemanları hayvanlara yardım etmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyor. Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyan ve aşırı derecede hayvan sever olan Yelda Tekin, "Sadece kampüsteki değil etrafımızdaki yaşadığımız alanlardaki bütün hayvanlara destek olmamız gerekiyor. Kapımızın önüne koyduğumuz bir kap su, onların belki de yaşamlarına devam etmelerini sağlayacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kampüs Dostlarımızla Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement