Kaybolan 250 Koyunu Jandarma Buldu - Son Dakika
Güncel

Kaybolan 250 Koyunu Jandarma Buldu

Kaybolan 250 Koyunu Jandarma Buldu

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde kaybolan 250 koyun, jandarmanın çalışması sonucu 2 saat gibi kısa bir sürede bulundu.

23.06.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi'nde kaybolan 250 koyun, jandarmanın çalışması sonucu 2 saat gibi kısa bir sürede bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Koyunlarının kaybolduğunu fark eden Zekeriya Direkçi büyük bir panik yaşadı ve derhal jandarmayı aradı. Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler olay yerine giderek, arama faaliyetlerine başladı. Koyunların çalınma ihtimalini de göz önünde bulunduran jandarma ekipleri, yakın bölgelere yaya ve motorlu devriyeler çıkarttı. Jandarmanın titiz ve özverili çalışması sayesinde olay yerine 5 kilometre uzaklıkta bulunan bir dere yatağında koyunlar bulundu. Koyunlarının bulunduğunu gören Zekeriya Direkçi, büyük bir mutluluk yaşadı. Direkçi, "Koyunların başından kısa bir süreliğine ayrılmıştım. Döndüğümde onları göremeyince çok korktum. Çalınma ihtimali de olabileceğini düşünerek hemen jandarmayı aradım. Jandarma geldikten sonra dağılarak her tarafı didik didik aradık ve onların sayesinde koyunlarımızı bulduk. Bu sıcak havada buraya gelen ve fedakarca arama yapan tüm komutan ve askerlerimize tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Jandarma tarafından bulunan 250 koyun sahibine teslim edildikten sonra, ekipler bölgeden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaybolan 250 Koyunu Jandarma Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement