Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Eskişehir'de telefonla aradığı A.K.ye kendisini polis olarak tanıtan ve daha sonra evine gidip 100 lira çaldığı öne sürülen şüpheli C.Ç. yakalandı.

20.09.2014 13:40  Güncelleme: 14:40

Eskişehir'de telefonla aradığı 66 yaşındaki A.K.'ye kendisini polis olarak tanıtan ve daha sonra evine gidip 100 lira çaldığı öne sürülen şüpheli 19 yaşındaki C.Ç. yakalandı.

A.K.'yi telefona arayan bir kişi "Emniyetten arıyoruz. Senin kimliğin başkalarının eline geçmiş, kredi çekiyorlar. Şahısları yakalamak üzereyiz. Evinizde ne kadar altın ve para var?" diye sordu. Aynı kişi, evdeki altın ve para miktarını söyleyen A.K.'ye bu kez, "Evde arama yapmak için polis göndereceğiz. Söylediklerin dışında bir şey varsa seni tutuklayacağız" dedi.

Kısa süre sonra C.Ç. adlı şüpheli kendini polis olarak tanıtıp A.K.'nın evine gitti. A.K., "Evdeki altınları ve paraları aşağıya götürüp tespit yapıp geri getireceğim" diyen C.Ç.'nin isteğini kabul etmedi. C.Ç. de para ve altınların cep telefonuyla fotoğraflarını çekip evden ayrıldı. A.K. kısa süre odada bulunan cüzdanından 100 lira paranın çalındığını fark edince polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırmada kendisini polis olarak tanıtıp A.K.'nin evine giden kişinin C.Ç. olduğu belirledi. C.Ç. kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan C.Ç. sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement