Kentlere ve İnsanlara Mercek Tutan Tematik Bir Gece "City Lights" - Son Dakika
Güncel

Kentlere ve İnsanlara Mercek Tutan Tematik Bir Gece "City Lights"

Sanatseverlere farklı ve alternatif bir sinema içeriği sunmak üzere faaliyet gösteren sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası, yeni tematik gece etkinliğinde kentleri ve insanları mercek altına alıyor.

04.11.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fil'm Hafızası'nın, hayatı keşfetme fırsatı bulduğumuz sokakları, karşılaştığımız, birlikte yürüdüğümüz, yanından geçip gittiğimiz insanları konu alan kısa filmleri derlediği "City Lights" etkinliği 18 Kasım Salı akşamı saat 20:30'da Ortaköy Bloom'da gerçekleşecek.

"City Lights" etkinliğinin ev sahipliğini, yaşadığımız kentlere farklı bir pencereden bakmamızı sağlayan ve Ekümenopolis belgesel filmiyle yakından tanıdığımız yönetmen İmre Azem yapacak.

Mumbai'dan Los Angeles'a kadar farklı kıtalarda, bambaşka kentsel yaşamları ve insanları konu alan kısa film gösterimleri ile başlayıp artık klasik haline gelen eğlenceli yarışmalarla devam edecek gecede, İmre Azem'in İstanbul'da yaşanan kentsel dönüşümü ele aldığı Ekümenopolis filmi üzerine keyifli bir söyleşi de gerçekleşecek.

Etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu Bugunbugece, Beyogluin ve 10sayfa üstlenirken, Yazane, SinePlus Akademi ve Hayat Bilgisi Okulu geceye proje desteği sağlıyor.

"City Lights" biletlerini Biletix web sitesinden ve satış noktalarından temin edebiliriniz. Bu özel gece için biletler sınırlı sayıdadır. Bilet fiyatları tam 26,5 TL, öğrenci ise 16,5 TL'dir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentlere ve İnsanlara Mercek Tutan Tematik Bir Gece 'City Lights' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement