Kidycity.com'dan Annelere Kargo Bedava - Son Dakika
Güncel

Kidycity.com'dan Annelere Kargo Bedava

Kidycity.com\'dan Annelere Kargo Bedava

Anne, anne adayları, bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş sitesi kidycity.com Anneler Günü'ne özel fırsatlar sunuyor.

07.05.2014 09:02

Anne, anne adayları, bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş sitesi www.kidycity.com Anneler Günü'ne özel fırsatlar sunuyor.

Anne, bebek ve çocuk ihtiyaçlarına yönelik ürünlerin bulunduğu Kidycity.com, tüm annelerin Anneler Günü'nü kargo bedava avantajı ve hediye çekleri ile kutluyor…

Anneler Günü'ne özel 5-11 Mayıs tarihleri arasında 7 gün boyunca Kidycity.com'da Anne kategorisindeki tüm ürünlerinde kargo bedava! Kargo bedava avantajının yanı sıra 5-11 Mayıs tarihleri arasında alışveriş yapan herkes 10 TL hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor!

Kidycity.com Anne Kategorisinde Neler Var?

Jennifer Garner, Claudia Schiffer gibi Holywood ünlülerinin tercihi dünyaca ünlü anne giyim markası Bellybutton'dan, Hell Klar'a hamileler için özel hazırlanmış elbiseler, etekler, pantolonlar, taytlar, gömlekler özel indirimlerle Kidycity.com Anne kategorisinde yer alıyor.

Pratik ve kullanışlı çözümlerle annelerin hayatını kolaylaştıran Avent, Avivo, Bubchen, Nivea Baby, Lassig markalı anne bakım çantalarına da Anne kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Annelerin emzirme dönemlerinde destek olan Dalin, Baby Jem, Chicco, Hipp, Mamajoo, Uni Baby, Weewell marka sağlık ve bakım ürünleri de kargo bedava avantajıyla Anne kategorisinde, anne ve anne adaylarının beğenisine sunuluyor…

Anne adayları, anneler ve çocuklar için her şeyi düşünen kidycity.com, hamilelik döneminden başlayarak annelerin ve 0-12 yaş çocukların tüm ihtiyaçlarına yönelik seçenekler sunuyor. Kidycity.com'da güvenilir ve sağlıklı binlerce ürün ile hem kendinizin hem de çocuklarınızın ihtiyaçlarını bir tıkla gidermeniz mümkün.

Kidycity.com'da binlerce çeşit ürün, birbirinden renkli ve çekici fırsatlar, özel indirimler ve yepyeni ürünler sizleri bekliyor. Seçiminizi dilerseniz kidycity.com online alışveriş sitesinden, dilerseniz İstanbul, Ankara, Bursa mağazalarından yapın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kidycity.com'dan Annelere Kargo Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement