Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarından Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen 15 kişilik grup gözaltına alındı. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanıp meydana yürümek isteyen Halkın Kurtuluş Partisi'nin 20 üyesi yaka paça gözaltına alınırken, Şişli ve Okmeydanı'nda da slogan atıp Taksim'e çıkmaya çalışan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

01.05.2024 09:02

CHP ve DİSK'in çağrılarına rağmen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim yasağı kararından geri dönmezken İstanbul Valiliği toplu ulaşıma kısıtlama getirdi, polisler meydana çıkan tüm yolları bariyer ve TOMA'larla kapattı.

PANKART AÇIP YÜRÜMEK İSTEDİLER

İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarından Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp yürüyen yaklaşık 15 kişilik grup gözaltına alındı.

İstiklal Caddesi'nde gösteri yapan gruba polis müdahalesi! 15 kişi gözaltına alındı

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Toplu taşıma için çeşitli kararlar alınırken, karayolunda trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem için kısıtlama ise saat 05.30'da başladı. İstanbul'da toplam 29 cadde ve bu caddelere açılan sokaklar trafiğe kapatıldı. İl genelinde 264 noktada toplam 42 bin 434 polisin görev yaptığı öğrenildi.

İstiklal Caddesi'nde gösteri yapan gruba polis müdahalesi! 15 kişi gözaltına alındı

POLİS NOKTALARINDAN GEÇENLER ARANDI

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı noktalardan geçenlerin üstleri arandı. Taksim, Mecidiyeköy, Tarlabaşı, Saraçhane'de gibi noktalarda oluşturulan polis noktalarından geçenlerin bavulları ve üstleri arandı. Saraçhane Bozdoğan Kemeri'nin önünde dizilen çok sayıda polis, bariyer oluşturdu.

Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

BEŞİKTAŞ'TA HKP ÜYESİ 20 KİŞİ GÖZALTINDA

Yasağa rağmen Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanan Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri Taksim'e yürümek istedi. Polis ekiplerinin kurduğu bariyerleri aşmaya çalışan yaklaşık 20 kişilik gruba, polis ekipleri müdahale etti. Gözaltına alınan göstericiler, polis merkezine götürüldü.

Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

OKMEYDANI'NDA SERT MÜDAHALELERLE GÖZALTI

Okmeydanı'nda sloganlar atarak yürüyen gruba polis sert şeklide müdahale etti. Gözaltılar var.

Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

ŞİŞLİ'DE MÜDAHALE VE GÖZALTILAR VAR

Taksim'e çıkmaya çalışan yaklaşık 10 kişilik SODAP ve Gençlik Meclisleri üyesi grup Şişli'de polis ekipleri tarafından durduruldu. Sloganlar atan grup üyeleri gözaltına alındı.

Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

İlk müdahalenin ardından bir müdahale daha gerçekleşti Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan Şişli Belediyesi önünde toplanan ve sloganlar atarak Taksim yönüne yürümek isteyen bir grup ile polis arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Polis, müdahale ettiği bazı göstericileri gözaltına aldı.

Taksim\'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi! Çok sayıda kişi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ercan Karatas: Bunların Amacı ortalığı karıştırmak başkada bişey demiyorum 81 16 Yanıtla
    İsmail Sel: kesinlikle 37 10
  • ferhat eser: Erken seçim geliyor 12 62 Yanıtla
    ALİÇO null: sen öyle mi algıladın n'olacak erken seçim olunca 22 6 Bu Kim: evet ibb istanbula hizmetden başka her bişey yapiyor 17 6 Mustafa Kaya: tavuk kendini darı ambarında sanıyor 5 0 Murat Ceylan: ferhat eser canın öyle istiyor sanırım 5 0
  • Mustafa: Polislerimizin Gazasi mübarek olsun yürüyün 23 3 Yanıtla
  • sevda kahraman: size hediye edilmiş Bayramı neden zehire çeviriyorsunuz polis kardeşlerimiz işini yapıyor zorluk çıkarmayın Bayramı bayram tadında yaşayın ortalığı karıştırmayın 22 2 Yanıtla
  • Asiye Kavas: Şu müdahaleyi daha başka bir şey için yapmazlar üzülüyorum işçi bayramı bu bırakın birazda biz içimizi dökelim ama yok hep onlar konuşsun biz dinleyelim 6 16 Yanıtla

Advertisement