Kırsala Hizmet Atağı Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kırsala Hizmet Atağı Devam Ediyor

Kırsala Hizmet Atağı Devam Ediyor

Akçakale Belediyesi Şahinler mahallesinde yol genişletme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

09.08.2016 08:23  Güncelleme: 08:24

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "Halkımızın rahat etmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz." Dedi.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şahinler mahallesinde uzunca yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattı. Şahinler mahallesinde köy içi yolların dar olması sebebi ile bu yolu kullanmaya mecbur olan çiftçiler ve köylülerin zorluklar yaşadığını belirten ekipler, belediyece yaptıkları çalışmaların neticesinde bu yolun genişletilerek daha rahat bir kullanım alanına kavuşulacağını kaydettiler.

Şahinler kırsal mahallesinde yol genişletme çalışmalarına engel teşkil eden bazı ev, ihata duvarı vb. yapılar vatandaşın izni alınarak yıkımları gerçekleştirdi.

Engel teşkil eden alanların yıkılmasından sonra çalışmalara başlayan Akçakale Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin kısa süre sonra mahalle içi yol yapım çalışmalarını bitireceğini dile getiren Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İbrahim Guda şöyle devam etti; "Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'ın talimatları ile Şahinler mahallesinde yıkım, yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bizler için öncelik vatandaşın memnuniyetidir. İnşallah ekiplerimizle birlikte vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." Dedi.

Sonrasında söz alan Akçakale Şahinler Mahalle Muhtarı Mehmet Toktimur ise; "Yaklaşık 20 yıldır mahallemizde hizmet yoktu. Bütün yollar dar ve geçilmiyordu. 20 yıl önce yapılması gereken hizmetleri bu gün Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'ın sayesinde yapıldı. Vatandaşlarımızda gönüllü olarak kendi iradesiyle yüksek bina olsa dahi ev ve ihate duvarlarının yıkılmasına izin verdiler. Çok güzel yollara kavuştuk. Ben tekrar emeği geçen Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan ve tüm çalışma ekibine şükranlarımı sunuyorum." Dedi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise; "Vatandaşın nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Akçakale Belediyesi olarak ilkelerinin "nerede insan orada hizmet" olduğunu vurgulayan Ayhan, "Yaptığımız çalışmalarda gördük ki; bölge insanımız hizmete susamış durumda. Akçakale Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Fakat yeni büyükşehir yasası ile sınırlarımız devasa bir şekilde büyüdü. Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Genişletme çalışması yapılan yolu genelde köylülerin ve çiftçilerin kullandığı ve bu durumdan yıllardır şikâyetçi olunduğu belirtilen açıklamada, Akçakale Belediyesinin bu tür acil sorunlara öncelik vermeye devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırsala Hizmet Atağı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement