Muş'ta Otobüs Devrildi: 40 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Otobüs Devrildi: 40 Yaralı

Muş\'ta Otobüs Devrildi: 40 Yaralı

Muş'un Hasköy İlçesi çıkışında, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolcu otobüsü devrildi. Kazada 40 yolcu yaralandı.

07.02.2016 15:08  Güncelleme: 15:42

Muş'un Hasköy İlçesi çıkışında, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrilen otobüste 40 yolcu hafif yaralandı.

YOLCULAR CAMLARI KIRARAK ÇIKTILAR

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Muş'tan Bulanık İlçesi'ne giden 34 UFL 49 plakalı otobüsün sürücüsü, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Önce yol kenarındaki kar kütlesine saplanan otobüs sonra devrildi. Bir anda kendilerini can pazarında bulan yolcular, camları kırarak çıkabildi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazada hafif yaralanan 40 kişiden 9'u ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne diğer yaralılar ise Korkut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu, çoğunun ayakta tedavinin ardından taburcu edildiğini söyledi.

"UYUYORDUM, BAĞRIŞMALARA UYANDIM"

Kazada yaralanan yolculardan öğretmen Mehmet Ali Ertan, " Malazgirt'te öğretmen olarak görev yapıyorum. Sabah Muş'tan otobüse bindim. Uyuyordum. Ani bağrışmalarla uyandığımda kaza gerçekleşmişti ve kendimi yerde buldum" dedi.

Bir diğer yolcu Sabri Uçar ise, "Otobüs kara saplandı. Çıkmaya çalışırken manevra yaptığı yerde ters döndü. Arkadaşın üzerine düştüm. O sırada koltuğa sırtımı vurdum. Bir sıkıntımız yok çok şükür" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Otobüs Devrildi: 40 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • 1990: Kahrolsunpkk 39 17 Yanıtla
  • almanci: kürt ayrı terör ayrı. ... milliyetçilik yapanlarda PKK ile aynıdır hiç bir farkı yoktur. .......!!!!!!!!!!!!!!!! 25 2 Yanıtla
  • türkiyeli: Kazaya bile ırkçılığı karistirdinizya, Allah ıslah etsin boyle insanlari. Yazikk!!! 21 3 Yanıtla
  • Malazgirtli: Allah yaralılara şifa versin otobüs sahibi ve firmaya çok geçmiş olsun 19 0 Yanıtla
  • Yuksel Komus: Gecmis olsun ama biraz dikatli olun her kis ayni 14 0 Yanıtla
  • cigerxün 49: Nekadar ırkçı alçak faşistler var kazaya bile sevinen alçaklar var ne kürt ölsün nede türk yaşasın halkların kardeşliği kahrulsun ırkçılık bütün yaralılara geçmiş olsun allah tan şifahlar dilerim. 13 1 Yanıtla
  • cok : nekadar terbiyesiz insanlar var 10 2 Yanıtla
  • GÖKOO: otobüs firmalarına ciddi yaptırımlar uygulanmalı. zaten otobüs ağır kar lastiği takmaya gerek yok diye milleti canından ediyorlar 7 1 Yanıtla
  • liceli amed: cok cok geiş olsun allah sizi cocuklarinizin başinda eksik etmeşin 8 0 Yanıtla
  • Sen mikropsun Kürt ne yapsın zavallllı: Ercişli kürt 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement