Mustafa Ceceli'den Arenamega'da Unutulmaz Konser - Son Dakika
Güncel

Mustafa Ceceli'den Arenamega'da Unutulmaz Konser

Mustafa Ceceli\'den Arenamega\'da Unutulmaz Konser

Küçükçekmece Arenamega’da hayranlarıyla buluşan Mustafa Ceceli, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

20.01.2014 11:24

Küçükçekmece Arenamega'da hayranlarıyla buluşan Mustafa Ceceli, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Türk pop müziğinin güçlü sesi Mustafa Ceceli, Küçükçekmece Arenamega'da hayranlarıyla buluştu. Sahne şovu ve başarılı performansıyla hayranlarını coşturan Mustafa Ceceli, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, sevenlerine unutulmaz bir konser akşamı yaşattı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın da izlediği konserde, Arenamega'da 8 bine yakın kişiyle seyirci rekoru kırıldı.

CECELİ'YE SEVGİ SELİ

'Sevgilim, Bekle, Dön, Limon Çiçekleri, Söz Veremem, Eksik, Dünyanın Bütün Sabahları' gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Ceceli'ye, hayranları bir ağızdan eşlik etti.

Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede, ünlü sanatçı, söylediği şarkıların yanı sıra enstrümanları icradaki başarısıyla da hayranlarından tam not aldı. Repertuarında Sezen Aksu şarkılarına da yer veren Ceceli, Ankara'nın Bağları ve Dım Dım Yar şarkılarını da seslendirdi.

"YILDIZ YAĞMURU DEVAM EDECEK"

Geçen günlerde Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri'nin düzenlediği 'Hayatımıza Değer Katan 24 Altın İnsan' yarışmasında 2013'ün en başarılı pop müzik sanatçısı ödülünü alan Mustafa Ceceli'ye konser sonunda Başkan Yeniay çiçek verdi.

Başkan Yeniay, Küçükçekmecelilerin Ceceli'yi çok sevdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün Arenamega'da seyirci rekoru kırılıyor. Biz, burayı yapmaya başlamıştık, ne olacağını bilmedikleri için 'paraya pula yazık ediyor' dediler. Şimdi burada dev organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz."

Yeniay, Arenamega'da yıl boyunca yıldızlar yağmurunun devam edeceğini dile getirdi.

Mustafa Ceceli de dev gösteri merkezi Arenamega'yı çok beğendiğini ve Küçükçekmece'ye bu merkezi kazandıran Aziz Yeniay'ı Küçükçekmecelilerin unutmayacağını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mustafa Ceceli'den Arenamega'da Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement