Organ Bağışı - Son Dakika
Güncel

Organ Bağışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hastaneden dış detay Organ nakli ekibinden detaylar Organların hastaneye getirilişi Organ Nakli Koordinatörü Op. Dr. Timur Didinen'in açıklamaları Bursa'da, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 74 yaşındaki kadının organları 5 hastaya nakledilecek.

05.02.2016 02:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hastaneden dış detay

Organ nakli ekibinden detaylar

Organların hastaneye getirilişi

Organ Nakli Koordinatörü Op. Dr. Timur Didinen'in açıklamaları Bursa'da, tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 74 yaşındaki kadının organları 5 hastaya nakledilecek.

Çekirge Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Op. Dr. Timur Didinen, gazetecilere yaptığı açıklamada, solunum yetmezliği nedeniyle 28 Ocak'ta hastanelerine getirilen ve ailesince adı açıklanmak istenmeyen F.İ'nin beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi.

Bütün tetkikleri tamamlanan hastanın ailesiyle görüştüklerini ifade eden Didinen, şöyle konuştu:

"Aile, organları bağışlamayı kabul etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hastamıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Hastamızın 2 böbreği ile karaciğeri alınacak. Daha sonra da korneaları... Karaciğer Bursa'da özel bir hastanede bir hastaya nakledilecek. İki böbrek Çanakkale'ye, kornealar da Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine gönderilecek."

Organ Bağışı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Organ Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement