Oyuncu Atacan'a Yönelik Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Atacan'a Yönelik Silahlı Saldırı

Oyuncu Atacan\'a Yönelik Silahlı Saldırı

Yağmur Atacan'a yönelik silahlı saldırı olayında, oyuncunun nikah şahidi "şüpheli" olarak emniyette ifade verdi.

09.04.2014 22:49

Beşiktaş'ta, Yağmur Atacan'a yönelik silahlı saldırı olayında, oyuncunun, kendisini darp ettiği iddiasıyla ocak ayında savcılığa şikayette bulunduğu, nikah şahidi Alper Çağrı Önal'ın "şüpheli" olarak emniyette ifadesi alındı.

Alınan bilgiye göre; Atacan'a yönelik silahlı saldırının ardından soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü, ilk olarak olaydan yara almadan kurtulan oyuncunun ifadesini aldı. Yağmur Atacan ifadesinde, "İşlerimiz nedeniyle sorun yaşadığımız insanlar oluyor. Bunlardan herhangi biri olabilir. Saldırıyı şu yapmıştır diyemem. Ancak 7 Ocak'ta Etiler'deki bir oto galerisinde, nikah şahidim Alper Çağrı Önal tarafından alacak meselesi nedeniyle darp ve tehdit edildim. Fakat olayla bir ilgisinin bulunup bulunmadığı konusunda birşey söyleyemem" dedi.

Polis ekipleri, bu ifade üzerine Alper Çağrı Önal'ı Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağırdı. Önal'ın emniyette şüpheli olarak verdiği ifadede, "Olayla hiç bir ilgim ve bilgim yok" dediği öğrenildi.

Yağmur Atacan geçtiğimiz Pazar günü, Etiler Ülgen Sokak'taki iş yerinden çıkarak aracına bindiği sırada, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırganın tek el ateş ettiği Atacan, olayı yara almadan atlatırken, aracın camları kırılmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oyuncu Atacan'a Yönelik Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement