Paraşütçü Kalp Cerrahı Op. Dr. Susam İçin Çalıştığı Hastanede Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Paraşütçü Kalp Cerrahı Op. Dr. Susam İçin Çalıştığı Hastanede Tören Düzenlendi

Fransa'da wingsuit atlayışı sırasında geçirdiği kazada hayatını kaybeden Op. Dr. Mehmet Susam için Okmeydanı Memorial Hastanesi önünde tören düzenlendi.

17.09.2015 16:32

Fransa'da  wingsuit atlayışı sırasında geçirdiği kazada hayatını kaybeden Op. Dr. Mehmet Susam için Okmeydanı Memorial Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Okmeydanı Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, "Hiçbirimiz onu bu bağımlılığından vazgeçiremedik. Ailesinden, arkadaşlarından, meslektaşlarından kimse ona 'iyi yapıyorsun aferin sana' demedi" diye konuştu.

Susam'ın annesine babasına yakın olmak için göklerde olduğunu anlatan Sönmez, "Onu çok istediği yere uğurlamak için buradayız. Ruhu şad olsun" dedi. Sönmez'in konuşmasının ardından dualar okundu. Duaların okunmasından sonra cenaze nakil aracına bindirilerek Ankara'ya götürüldü.

Susam'ın iş arkadaşı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Susam'ın hastanede işe başladığı günden bu yana beraber çalıştıklarını anlattı.

Şener, şöyle konuştu:

"Herkesle ortak bağ kurabilecek bir yaşam tarzı vardı. Hayatı sınırda yaşayan çok hızlı yaşayan ve de yaşadığı süreyi de keyifli yaşayan biriydi. Sonu olmayan bir hayat tarzıydı bu, bunun da farkındaydı. Yamaç paraşütüyle başladı, arkasından wingsuit denilen işe kalkıştı. O bile onu tatmin etmemişti. Hevesi paraşütsüz inmekti önce denize inecekti sonra da karaya inecekti. Bu kazadan kurtulsa bile bundan sonra yaşantısında hedeflediği şeyler tekrar hayatına mal olabilecek kadar ileri düzeyde, çok tehlikeli şeylerdi. Hayattaki anlayışını, yaşam tarzını böyle seçmişti" dedi.

Op. Dr. Mehmet Susam'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Törene Susam'ın ailesi, yakınları, meslektaşları ve AKUT Başkanı Nasuh Mahruki de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paraşütçü Kalp Cerrahı Op. Dr. Susam İçin Çalıştığı Hastanede Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement