Polatlı da Köy Muhtarı Silahlı Saldırı Sonucu Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Polatlı da Köy Muhtarı Silahlı Saldırı Sonucu Öldürüldü

Polatlı da Köy Muhtarı Silahlı Saldırı Sonucu Öldürüldü

Metin ÖZDEMİR/ POLATLI, (Ankara) (DHA) ANKARA'nın Polatlı ilçesine bağlı Gençali Köyü muhtarı 50 yaşındaki Musa Beşer evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

26.01.2013 16:11

Metin ÖZDEMİR/ POLATLI, (Ankara) (DHA) ANKARA'nın Polatlı ilçesine bağlı Gençali Köyü muhtarı 50 yaşındaki Musa Beşer evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Saldırıda muhtar Beşer'in eşi 49 yaşındaki Hamiyet Beşer ise yaralandı.

Polatlı'ya 30 kilometre mesafede bulunan Gençali Köyü'nde dün gece geç saatlerde köy muhtarı Musa Başer evinin önünde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Muhtar Başer olay yerinde hayatını kaybederken eşi Hamiyet Başer ise yaralanarak Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamiyet Başer, tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde incelemeler yapıyor.

2010 YILINDA KÖYDE HUSUMET YAŞANMIŞTI

Bu arada 2010 yılında köyde 40 aileye toprak reformu kapsamında tarla dağıtımı yapıldı. Toprak reformu kapsamında tarla dağıtımında bazı köylülerle muhtar arasında husumet yaşanmıştı. Jandarma, olayın bu cinayetle bir bağlantısının olup olmadığını da araştırıyor.

Öte yandan 2010 yılında muhtar Musa Beşer'in kavga ettiği Mesut Sedir ismindeki vatandaşı beylik tabancası ile yaralamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polatlı da Köy Muhtarı Silahlı Saldırı Sonucu Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement