Pursaklar Devlet Hastanesi İnşaatı Hızla Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Pursaklar Devlet Hastanesi İnşaatı Hızla Sürüyor

Pursaklar ilçesinde yaptırılan 150 yataklı devlet hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor.

01.02.2016 14:05

Pursaklar ilçesinde yaptırılan 150 yataklı devlet hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 blok halinde 150 yataklı olarak projelendirilen Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatının, temelinin atılmasının ardından ilk bloğunda yapım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Yüklenici firma ile sürekli koordine halinde hastane inşaatının hızla tamamlanması için çalıştıklarını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Hamdolsun hastane inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçemiz için en büyük eksiğimiz devlet hastanesiydi. Bunun temeli atıldı, inşaat hızla yükseliyor. Bizler yakından takip ediyoruz çünkü hemşehrilerimiz bir an önce hastaneye kavuşmalıdır. Nüfusumuz her geçen yıl artıyor. 2016 itibariyle resmi olarak 133 bini geçen bir nüfusa sahibiz. Nüfus artınca ihtiyaçlar da artıyor, çok güzel projelerimiz var. Bunları teker teker hayata geçireceğiz. Bizler her zaman hemşehrilerimizin taleplerine kulak verdik. Oturduk, birlikte istişare ettik. Eksikleri tespit edip, bunları teker teker giderdik. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Hep birlikte güzel ilçemizi geleceğe taşıyacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pursaklar Devlet Hastanesi İnşaatı Hızla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement