Tokat'ta 'Saklamıyorum Paylaşıyorum' Projesi Hayata Geçti - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta 'Saklamıyorum Paylaşıyorum' Projesi Hayata Geçti

Tokat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için "Saklamıyorum Paylaşıyorum" adlı projeyi hayata geçirdi.

02.09.2014 22:18  Güncelleme: 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için "Saklamıyorum Paylaşıyorum" adlı projeyi hayata geçirdi.

Belediye çalışanları, "saklamıyorum, paylaşıyorum" ve "bu kutulara bıraktıklarınız başkalarına armağan olacaktır" yazılı kutuları, Cumhuriyet Meydanı ve Karşıyaka Mahallesi'ndeki bazı noktalara yerleştirdi.

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, kullanılmayan eşyaların kutulara atılması ve bunların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını içeren projenin tanıtımı, Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, insanların kullanılabilir durumdaki oyuncak, kitap, dergi, yeni defter gibi eşyalarını kentin muhtelif yerlerine yerleştirdikleri kutuların içerisine atmalarını isteyerek, "Biz de bu eşyaları, belli zaman aralıklarıyla ihtiyaçlı insanlarımıza, öğrencilerimize, ailelerimize, çocuklarımıza dağıtacağız" dedi.

Bu proje kapsamında alan elle veren eli buluşturacaklarını belirten Eroğlu, "Çok değerli Tokatlı hemşehrilerimizin o hamiyetperver davranışlarıyla gıda yardımı yaptığımız gibi, yakacak yardımı yaptığımız gibi ihtiyaç olan oyuncak, kitap gibi bir takım malzemeleri de paylaşmış olacağız. Bu projemiz, 'Saklamıyorum Paylaşıyorum Projesi.' Şu anda çeşitli noktalara 4 kutu yerleştirdik. Yeni kutular sipariş ederek, belli noktalara bu kutularımızı koyarak projemizi şehrimizin, insanımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Eroğlu, insanların gönlüne girmeyi, ihtiyaçlarına karşılık verebilmeyi ve sevindirebilmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta 'Saklamıyorum Paylaşıyorum' Projesi Hayata Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement