Seydişehir Mana Denizi Derneği Kermesini Açtı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Mana Denizi Derneği Kermesini Açtı

Seydişehir Mana Denizi Derneği Kermesini Açtı

Seydişehir Mana Denizi Derneği, yaptığı faaliyetleri tanıtmak ve maddi, manevi desteklerini almak için jandarma karakolu karşısında kermes açtı.

16.04.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Mana Denizi Derneği, yaptığı faaliyetleri tanıtmak ve maddi, manevi desteklerini almak için jandarma karakolu karşısında kermes açtı. Kermesin 28 Nisan'a kadar açık kalacağı öğrenildi.

Mana Denizi Dernek üyeleri yaptıkları açıklamada;

"Bu tür dernek ve vakıf faaliyetleri, halkın büyük bir kesiminden kopuk, halk içine karışmayan, bariyerler ardında yürütülüyormuş gibi bir yargı var. Biz bu yargıyı yıkmak, faaliyetlerimizde de ilke edindiğimiz gibi halkımızın arasında, araya bariyerler çekmeden, ötekileştirmeden ve herhangi bir grup, cemaat ayrımı yapmadan yürütmeye çalışıyoruz.

Bu kermesimiz de maddi getirisinden daha çok halkımızla buluşup, kaynaşmak, iletişim kurmak, anlatmak ve dinlemek için bir vesile bizim için. Hepimiz aynı insanlarız, belirli önceliklerimiz ve hassasiyetlerimiz var ama ortak bir noktada buluşup, Rabbimizin rızasını kazanmak için neslimizi yetiştirme gayreti hepimizin gayesi olmalıdır.

Biz bu gayeyi dert edinerek çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve erkeklerimiz Rabbini iyi tanısın, ona hakkıyla ibadet etsin, Peygamberini, davasını öğrensin diye gücümüz yettiğince eğitim faaliyetleri yürütmeye, dernek merkezimizde, mahallelerde, ev sohbetlerinde sadece dinimizi anlatarak; arapça, tefsir, fıkıh, adab dersleri ile faaliyet gösteriyoruz. Bu çabamızın bir parçası olarak yeni bir yurt binamızı yapmaya uğraşıyoruz.

Kermesimiz hem inşaat hemde diğer eğitim faaliyetlerimiz için bir destek hemde, halkımızla buluşmak için bir vesiledir bize. Maddi ve manevi olarak desteğini ve en önemlisi dualarını bizden esirgemeyen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Hayr olsun inşallah."dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Mana Denizi Derneği Kermesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement