Sezon Trendi Lazer Kesim Tasarımlar, Fabrika Koleksiyonu'nda - Son Dakika
Güncel

Sezon Trendi Lazer Kesim Tasarımlar, Fabrika Koleksiyonu'nda

Moda dünyasını etkisine alan yaz sezonunun en hit trendi lazer kesimler "Ece Gözen for Fabrika" koleksiyonunda

17.06.2014 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda dünyasının yeni yıldızı tasarımcı Ece Gözen'in Fabrika kadını için tasarladığı Ece Gözen for Fabrika Koleksiyonu'nda yer alan sezonun en gözde trendi lazer kesimli tasarımlar, stiliyle fark yaratan kadınların beğenisine sunuluyor.

… Tamamen koleksiyona özel tasarladığı desenlerde kullandığı lazer tekniğini Fabrika kadınının stili ile buluşturan Ece Gözen'in tasarımları arasında lazer kesim etekler, crop top'lar (kısa üstler) ile kombinleniyor.

Ece Gözen for Fabrika Koleksiyonu'nda yer alan ve anahtar kelimesi "zıtlık" olan lazer kesim tasarımları, çıplak ten üzerine giyebileceğiniz gibi zıt renklerin üzerinde de kullanabilir, trendleri takip etmektense kendi trendinizi oluşturabilirsiniz.
Ece Göze for Fabrika Koleksiyonu'nda sezonun gözdesi lazer kesim tasarımların yanı sıra, çiçek baskıları ve file detaylarla hareketlenen tasarımlar Fabrika kadınının stiline heyecan ve renk katıyor.
Fabrika mağazalarında moda tutkunları ile buluşan "Ece Gözen for Fabrika" koleksiyonu ile Fabrika kadını, enerjisini tarzına yansıtacağı iddialı bir yaz yaşıyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezon Trendi Lazer Kesim Tasarımlar, Fabrika Koleksiyonu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement