Suriye'de Yapılan Saldırılarda 43 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Suriye'de Yapılan Saldırılarda 43 Kişi Öldü

Suriye\'de Yapılan Saldırılarda 43 Kişi Öldü

Suriye Devlet Başkanı Esed yönetimine bağlı ordu birliklerinin kentlerde muhaliflere yönelik ağır silahlarla düzenlediği saldırılarda 43 kişi öldü.

06.11.2013 00:48  Güncelleme: 00:57

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed yönetimine bağlı ordu birliklerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik ağır silahlarla düzenlediği saldırılarda 43 kişinin öldüğü bildirildi.

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) tarafından yapılan açıklamada, hükümet güçlerinin yönetim karşıtlarının denetiminde olan bölgelere yönelik kara ve havadan gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda başkent Şam'ın banliyölerinde 21, Humus'ta 11, Halep'te 5, Dera'da 3, İdlib'te 2 ve Lazkiye'de bir olmak üzere 43 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Bu arada rejim güçlerinin Dareyya, Duma, Yermuk ve Muleyha banliyölerine havan topu ve roketlerle saldırdığı belirtilen açıklamada, kentin Berze bölgesinde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Esed güçleri arasında yoğun çatışmaların yaşandığı bildirildi.

Haleb'in tarihi Emevi Camisi ve çevresinde silahlı muhaliflerle rejim güçleri arasında yoğun çatışmaların yaşandığı kaydedilen açıklamada, rejim güçlerinin Emevi Camisi ile çevresindeki çarşıyı tank ve roketlerle vurduğu belirtildi. - Şam

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de Yapılan Saldırılarda 43 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement