Tahsis İşlemleri 31 Aralık Tarihinde Sona Erecek - Son Dakika
Güncel

Tahsis İşlemleri 31 Aralık Tarihinde Sona Erecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, tahsisi yapılmayan sınırlı sayıdaki S Plaka ile ilgili olarak tahsis işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

05.09.2017 14:15

Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile birlikte servis taşımacılığının belli bir düzen altına alınması amacıyla, konunun UKOME toplantısında değerlendirildiği ve belli sayıda S Plakanın tahsis edildiği belirtildi.

Ayrıca, UKOME kararı ile Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Doğanyol, Hekimhan, Kale, Kuluncak, Pütürge, Yazıhan ilçeleri kendi ilçe Belediye sınırları içerisinde servis taşımalarında; taşımacının adresinin bulunduğu yerleşim yerinin esas alındığı belirtildi.

Yukarıda belirtilen sayı doğrultusunda daha önceki yıllarda S Plaka tahsis işlemlerinin kısmen yapıldığı, geri kalan sınırlı sayıdaki S Plaka tahsis çalışmalarının ise Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Doğanyol, Hekimhan, Kale, Kuluncak, Pütürge, Yazıhan ilçelerinde Ağustos ayı itibariyle başladığı ve işlemlerin 31.12.2017 tarihinde sona ereceği belirtildi.

S Ticari Plakalı Servis Taşımacılığı Yönetmeliği kapsamında, servis taşımacılığı faaliyetinde bulunacak taşımacıların mağduriyet yaşamamaları amacıyla, konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığına müracaat edebilecekleri bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tahsis İşlemleri 31 Aralık Tarihinde Sona Erecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement