Tekirdağ Polisten Kaçan Araçta 50 Gram Eroin ile Cinsel Gücü Artırıcı İlaçlar Ele Geçti - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Polisten Kaçan Araçta 50 Gram Eroin ile Cinsel Gücü Artırıcı İlaçlar Ele Geçti

Tekirdağ Polisten Kaçan Araçta 50 Gram Eroin ile Cinsel Gücü Artırıcı İlaçlar Ele Geçti

Polisten kaçan araçta 50 gram eroin ile cinsel gücü artırıcı ilaçlar ele geçtiPolisten kaçan araçta 50 gram eroin ile cinsel gücü artırıcı ilaçlar ele geçtiTEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde ihbar üzerine polisin 'dur' ihtarında bulunduğu ve durmayarak kaçan araçta 50 gram eroin ile cinsel gücü artırıcı ilaçlar ele geçirildi.

03.10.2016 14:16

Polisten kaçan araçta 50 gram eroin ile cinsel gücü artırıcı ilaçlar ele geçti

Polisten kaçan araçta 50 gram eroin ile cinsel gücü artırıcı ilaçlar ele geçti

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde ihbar üzerine polisin 'dur' ihtarında bulunduğu ve durmayarak kaçan araçta 50 gram eroin ile cinsel gücü artırıcı ilaçlar ele geçirildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ile Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu taşınacağı ihbarı yapılan bir kamyoneti takibe aldı. Malkara girişinde 'dur' ihtarı yapılan araç durmayarak kaçarken, yaklaşık 3 kilometre süren bir kovalamaca sırasında kamyonetten bazı paketlerin dışarı atıldığı görüldü. Polis atılan paketleri toplarken, güçlükle durdurulan araçtaki M.K.(25), A.A. (27) ve B.B. (30) gözaltına alındı. Yapılan incelemede atılan paketlerin içinde 50 gram eroin ile şişeler içine konulmuş cinsel gücü artırıcı ilaçlar olduğu belirlendi. Daha önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan sabıkaları bulunduğu belirlenen M.K., A.A. ve B.B., soruşturmaları yapılmak için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Polisten Kaçan Araçta 50 Gram Eroin ile Cinsel Gücü Artırıcı İlaçlar Ele Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement