Tokatspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Güncel

Tokatspor'da 3 Puan Sevinci

Tokatspor\'da 3 Puan Sevinci

Tokatspor'un Teknik Direktörü Ferruh Özgün, ligin ikinci haftasında Ümraniyespor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin sevindirici olduğunu söyledi.

08.09.2014 11:35  Güncelleme: 12:34

Spor toto 2'inci Lig Beyaz Grup takımı Tokatspor'un teknik direktörü Ferruh Özgün, ligin ikinci haftasında Ümraniyespor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin sevindirici olduğunu söyledi.

"ÜSTÜN OYNADIK"

Yeni transfer edilen futbolcuların lisanslarınını ancak maçtan kısa süre önce çıkartılabildiğini hatırlatan Ferruh Özgün, Ümraniyespor karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergilediklerini vurguladı. Sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak ligin 2'nci haftasında 3 puanla tanıştıklarını dile getiren Ferruh Özgün, galibiyet nedeniyle futbolcularını kutladığını açıklarken şöyle dedi:

"İNŞALLAH BUNUN DEVAMI GELİR"

"Oyuncularım son ana kadar çok istekli ve arzulu bir oyun sergilediler. Hepsini tebrik ediyor, yürekten kutluyorum. Seyircimiz önünde ilk kez maça çıktık. Sanırsam birinci dakikadan 90'ıncı dakikaya kadar futbolun bir çok güzelliğini sergiledik. İnşallah bunun devamı gelir. İlk haftadan sıkıntımız vardı onu da üzerimizden attık, çok iyi oldu. Bundan sonra ilk 2-3 hafta bizim için çok önemli. Tarsus İdmanyurdu ve Yeni Malatyaspor maçında istediğimiz sonuçları alırsak Tokatspor kesin hedefe oynayacak takımdır. Takımlarını desteklemek için stada gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement