Türk Telekom Müşterileri, Online İşlemlerini Parmak İziyle Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom Müşterileri, Online İşlemlerini Parmak İziyle Yapıyor

Türk Telekom müşterileri, parmak iziyle Türk Telekom Online Hizmet Merkezi'ne giriş yapabiliyor.

27.03.2015 12:10

Türk Telekom müşterileri, parmak iziyle Türk Telekom Online Hizmet Merkezi'ne giriş yapabiliyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Online Hizmet Merkezi (OHM) uygulamasına girişte parmak izi teknolojisi kullanılmaya başlandı. Türk Telekom müşterileri, parmak izi (Touch ID) özellikli iPhone cihazları üzerinden OHM uygulamasına parola gerekmeksizin sadece parmak izi kullanarak giriş yapabiliyor.

Apple Store'dan indirilebilen uygulama ile OHM'ye giriş yapabilmek için bir kez aktivasyon yapmak yeterli oluyor. Aktivasyon işlemi, parmak izi özellikli iPhone cihazlar üzerinden OHM uygulamasına giriş yapılarak gerçekleştiriliyor. Parmak izi bilgileri, şirket sistemlerine iletilmeyip sadece cihazda saklanıyor. Telefonda birden fazla parmak izi tanımlı ise, tüm tanımlı parmak izleri ile giriş yapılabiliyor.

iOS işletim sistemli akıllı telefonlar üzerinden ulaşılabilen OHM üzerinden güncel fatura bilgi sorgulaması, kredi kartı ile fatura ödemesi, TT SMS gönderimi ve tarife değişikliği işlemler gerçekleştirilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TTNET Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, parmak izi özelliği ile giriş teknolojisinin, Türk Telekom müşterilerine hem güvenlik hem de birçok kolaylık sağladığını ifade etti. Türk Telekom Grubu olarak yönetimini üstlendikleri tüm kanallarda müşteri odaklı yaklaşımla kullanıcı dostu ürün ve servisler tasarlama hedeflediklerini belirten Onat, şunları kaydetti:

"Yakın dönemde en büyük hedefimiz, Türk Telekom Grubu müşterilerini ortak bakış açısı ile hazırlanmış rekabette fark yaratacak yeni mobil içeriklerle buluşturmak ve sektörün en yenilikçi uygulamaları ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak. Bu stratejimiz doğrultusunda yakın zamanda Türk Telekom mobil uygulamamız için devreye aldığımız parmak izi teknolojisiyle, akıllı telefon kullanan müşterilerimize çok daha hızlı, çok daha kullanıcı dostu ve çok daha güvenilir bir alt yapıyla online işlemlere erişim fırsatı sağlıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom Müşterileri, Online İşlemlerini Parmak İziyle Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement