Uyuşturucudan Ölen Arkadaşlarının Cesedini Hastane Bahçesine Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucudan Ölen Arkadaşlarının Cesedini Hastane Bahçesine Bırakıp Kaçtılar

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bir evde uyuşturucu kullanan 4 kişi, bu sırada hayatını kaybettiği öne sürülen arkadaşları 29 yaşındaki Yusuf Bal'ın cesedini hastane bahçesine bırakıp kaçtı.

16.06.2016 13:10

Adana'nın Kozan İlçesi'nde bir evde uyuşturucu kullanan 4 kişi, bu sırada hayatını kaybettiği öne sürülen arkadaşları 29 yaşındaki Yusuf Bal'ın cesedini hastane bahçesine bırakıp kaçtı.

İddiaya göre, Yusuf Bal, arkadaşları 23 yaşındaki Murat Bektaş, 28 yaşındaki Fatih Sevinç, 20 yaşındaki Oğuzhan Cinkara ve 28 yaşındaki Süleyman Tokpınar ile bir evde uyuşturucu kullandı. Gece saatlerinde fenalaşan Yusuf Bal, arkadaşları tarafından 01 AH 803 plakalı otomobille Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin bahçesine geldiklerinde arkadaşlarının öldüğünü fark eden 4 kişi, Yusuf Bal'ı sürücü koltuğuna oturtup kaçtı.

Yusuf Bal'ın cesedi pazartesi günü sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, Murat Bektaş, Fatih Sevinç, Oğuzhan Cinkara ve Süleyman Tokpınar'ı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, sorgularında uyuşturucu kullandıklarını, fenalaşan Yusuf Bal'ı hastaneye götürmek istediklerini ancak öldüğünü anlayınca korktukları için cesedini otomobilde bırakıp kaçtıklarını söyledi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucudan Ölen Arkadaşlarının Cesedini Hastane Bahçesine Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement