Valiler Kararnamesi - Son Dakika
Güncel

Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesiyle Niğde Valiliğine atanan Ertan Peynircioğlu, görevine başladı.

16.06.2016 15:59

Valiler Kararnamesiyle Niğde Valiliğine atanan Ertan Peynircioğlu, görevine başladı.

Peynircioğlu, Valilik binası önünde Vali Vekili Adnan Türkdamar, Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve kamu kurumlarının müdürleri tarafından karşılandı.

Selamlamanın ardından makamına geçerek görevine başlayan Peynircioğlu, yaptığı açıklamada daha öncesinde vali yardımcısı ve kaymakam olarak görev yaptığını söyledi.

Bugün itibariyle Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar kurulu üyelerinin takdirleriyle Niğde Valiliği görevine başladığını belirten Peynircioğlu, şunları kaydetti:

"Niğdeye tayinim belli olduğunda, Niğde'yle alakası olanlarla, yolu düşen veya bilgisi olanların duygu ve düşüncelerini dinledim onlar hep şunu dediler 'Niğde iyidir, Niğdeliler iyi insanlardır'. Ben kötü diyene rastlamadım buda beni çok sevindirdi. Benimde izlenimlerim bu yöndeydi. Adeta fikir birliğiyle bu kanaatin oluşması beni daha çok memnun etti. Netice itibariyle makamlar, mevkiler hepimiz için gelip geçicidir. Bizim için önemli olan çalıştığımız yerlerde hoş seda bırakabilmektir." dedi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement