İnadına Göztepe Kitabı - Son Dakika
Kültür Sanat

İnadına Göztepe Kitabı

İnadına Göztepe Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. İnadına Göztepe Kitabı kitabının kısa özeti.

07.11.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanlar rakiplerine korku salan, Avrupa Kupaları'nda yarı final oynayan ilk Türk takımı olmayı başarmış bir "efsane"... Usta teknik adam Adnan Süvari, "Moskova Panteri" kaleci Ali (Artumer), "İngiliz Nevzat" (Güzelırmak), "Buldozer Fevzi" (Zemzem), "Kestane Gürsel" (Aksel), "Bombacı Halil" (Kiraz), "Çarli Çağlayan" (Derebaşı)... Yıllardır 1. lig yüzü görmese de, tüm sezonların esas alındığı ezeli puan durumunda hala üst sıralarda olmayı başaran bir takım..

En yukarıları da en aşağıları da görmüş bir camia olan Göztepe'nin parlak günlerine ve çöküş dönemine dair, içeriden ve dışarıdan bakışların yer aldığı "İnadına Göztepe", futbol alemimizin geleneksel değerlerinden biri hakkında çok yönlü bir inceleme. İyi günde, kötü günde takımının yanında olan "İnadına Göztepe" diye bağıran binlerce taraftarın takımlarına duyduklarına büyük sevginin köklerini anlayabilmek için önemli bir kaynak...

(Arka Kapak)

Yazar: Serkan Boyacıoğlu

Yayınevi: İletişim Yayınları

ISBN: 9789750512315

Boyut: 13x19,5

Sayfa Sayısı: 286

Basım Yeri: İstanbul

Cilt Durumu: Karton

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat İnadına Göztepe Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement