1.tiyatro Köyü Buluşması Sona Erdi - Son Dakika
Magazin

1.tiyatro Köyü Buluşması Sona Erdi

1.tiyatro Köyü Buluşması Sona Erdi

Karadeniz'e Kıyısı Olan Kentler Tiyatrolar Birliği(KATİB) Derneği tarafından Atakum Belediyesi'nin de desteği ile düzenlenen "1.Tiyatro Köyü Buluşması" sona erdi.

07.07.2013 14:22

Karadeniz'e Kıyısı Olan Kentler Tiyatrolar Birliği(KATİB) Derneği tarafından Atakum Belediyesi'nin de desteği ile düzenlenen "1. Tiyatro Köyü Buluşması" sona erdi.

Çakırlar Orman Korusu, 4-7 Temmuz tarihleri arasında Karadeniz'in çok sayıda ilinden ve ilçesinden gelen onlarca tiyatrocuya ev sahipliği yaptı. Birlikte proje üretme, paneller yapma, eğitim çalışmaları yapmalarına ve birbirlerini tanımalarına imkan sağlayan 1. Tiyatro Köyü Buluşması'nın çok faydalı olduğuna inandığını belirten KATİB Başkanı Cem Kaynar, "İlkini gerçekleştirdiğimiz ve birliktelik amacını taşıyan projemize pek çok usta sanatçı da destek verdi. Onlara ve bize bu köy projesini gerçekleştirmemize yardımcı olan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi olarak her zaman kültürün, sanatın ve sanatçının yanında olduklarını, bunu her zaman hissettirdiklerini belirten Atakum Belediyesi Başkan Vekili Şennur Koçer, "Sizleri burada Atakum'da misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sanat ve sanatçı dostu bir belediye olarak biz her zaman sizin yanınızdayız. Sanata ve kültüre önem veren bu alanda projesi olana herkese katkı vermeye hazırız" diye konuştu.

Plaket töreni ile sona eren programda, köye katkılarından dolayı Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya sunulan plaketi Başkan Vekili Şennur Koçer aldı. Koçer, tiyatrocular buluşmasına gelen Salih Kalyon, Turgay Tanülkü, Ergan Gökgücü, Hasan Şahintürk, Haluk Yüce, Süleyman Atanısev, Firuze Engin, Güray Dinçol'a katılım plaketlerini sundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 1.tiyatro Köyü Buluşması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement