Aktörlerin Kadın Hali - Son Dakika
Magazin

Aktörlerin Kadın Hali

Aktörlerin Kadın Hali

Ünlü aktörler, yer aldıkları filmlerde şekilden şekle, kılıktan kılığa girmek zorunda kalıyor.

03.11.2011 16:56

ADAM SANDLER

Komedileriyle ünlü olan Adam Sandler geçtiğimiz yıl 'Jack & Jill' isimli filmin senaryosu gereği kadın kılığına girdi. Filmde, Noel tatili için kendisini ziyarete gelen ikiz kız kardeşinden kurtulmaya çalışan bir adamı canlandıran Sandler'ın oyunculuk performansı büyük beğeni toplamıştı.

JOHN TRAVOLTA

Tecrübeli aktör, 2007 yılında vizyona giren 'Hairspray' isimli filmde bir kadını oynamıştı. Travolta canlandırdığı 'Edna' karakteri için, "Sophia Lauren'in aşırı kilolu hali" demişti.

JOHN TRAVOLTA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

KIEFER SUTHERLAND

'24' dizisinin yakışıklı oyuncusu Kiefer Sutherland, arkadaşıyla girdiği bir iddiayı kaybedince geçtiğimiz yıl 'Late Show'a kadın giysileri içinde katılmıştı. Konuğunu bu halde görünce neye uğradığını şaşıran David Letterman, dakikalarca aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusuna gülmüştü!

DAVID SPADE

Ünlü oyuncu David Spade, 'Jack & Jill' isimli filmde kadın olarak karşımıza çıktı. Çekimlerine yıl başında başlanan film, henüz vizyona girmeden komik sahneleriyle sürekli gündemde.

KADIN KOTU GİYMEYİ DAHA ÇOK SEVİYORMuş

Life & Style dergisine verdiği bir röportajda; kadın kotları giymeyi sevdiğini, bu kotların kesiminin vücut hatlarına daha uygun olduğunu söyleyen Justin Bieber, birçok dergi tarafından tiye alınmıştı. Dergiler, "Neyseki ünlüler dünyasında gerçekten de kadın kılığına bürünmüş olanlar var da, Bieber çok fazla göze çarpmıyor" diye yazdı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Aktörlerin Kadın Hali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement