Başağrısına Son! - Son Dakika
Magazin

Başağrısına Son!

Migren ve Başağrılarına Son Veren, Migren Bandı Türkiye'deki Seçkin Eczanelerde Satışa Sunuldu!

13.09.2007 16:23

MİGREN VE BAŞAĞRILARINA SON VEREN, MİGREN BANDI TÜRKİYE'DEKİ SEÇKİN ECZANELERDE SATIŞA SUNULDU!

Herkesin hayatında mutlaka çekilmez baş ağrıları ile kıvrandığı olmuştur. Alınan ilaçlara rağmen bir türlü geçmek bilmeyen baş ağrılarına karşı bizi biraz olsun rahatlatsın diye anlımıza koyduğumuz ıslak bezler, soğuk şişeler, buz torbaları artık tarih oluyor.

'Stop Ever – Migraine & Headache Cooling Patch' Soğuk Terapi Bandı, alnınıza yapıştırdığınızda 6 saate kadar serinletici etkisini koruyan özelliği ile sizi uğraştırmadan rahatlamanıza yardımcı oluyor. Herhangi bir ilaç içermediği için her türlü ilaç tedavisi ile birlikte kullanılabilen Soğuk Terapi Bantlarının her hangi bir yan etkisi de yok. 'Stop Ever – Migraine & Headache Cooling Patch', Soğuk Terapi Bandı, yüksek su oranı ve ateş düşürmeye yardımcı mentollü içeriği ile migren ve baş ağrısı çeken yetişkinlerin yardımına koşuyor.

Sürekli desteklemek zorunda olduğumuz buz torbalarına kıyasla kolayca yapıştığı ve kaymadığı için çok pratik olan Soğuk Terapi Bantları 5.5 ph değeri ile cilde dost ve anti-alerjiktir. Çıkarılırken canınızı yakmayacak ve iz bırakmayacak yapıda olan 'Stop Ever – Migraine & Headache Cooling Patch', Soğuk Terapi Bantları günümüzü kabusa çevirebilecek baş ağrılarına karşı rahatlatıcı bir etkide bulunacak doğal bir yardımcı. Yetişkinler için hazırlanmış Stop Ever – Migraine & Headache Cooling Patch', Soğuk Terapi Bantları ihtiyaç duyduğunuz soğuk terapi etkisini kullanılır kullanmaz sağlayacak ve sizi eski yöntemlerle uğraşmaktan kurtaracak.

Bantlar ayrıca yüksek ateş'i indirmede, burkulma ve adale ağrılarında da etkin olarak kullanılabiliyor.. Seçkin eczanelerde bulabileceğiniz Ateş düşürücü 'Stop Ever – Migraine & Headache Cooling Patch' Soğuk terapi bantları her evde bulunması gereken bir ürün. 'Stop Ever – Migraine & Headache Cooling Patch', Soğuk Terapi Bandı uygulamalı olarak ilk kez Cuma günü Atrium Eczanesi'nde basına tanıtılacak.

Daha detaylı bilgi için:

3D İletişim Hizmetleri/ Gülçin Yılmaz İzel 0212 356 02 73 - 0532 244 46 29

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Başağrısına Son! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement