Cem Uzan ile Derin Mermerci Aşkı Bitti - Son Dakika
Magazin

Cem Uzan ile Derin Mermerci Aşkı Bitti

Cem Uzan ile Derin Mermerci Aşkı Bitti

Ünlü işadamı Cem Uzan'la sosyetik güzel Derin Mermerci'nin evliliğe giden aşkı 16 ayda bitti.

22.02.2012 15:03  Güncelleme: 07:15

Firari işadamı Cem Uzan ile İstanbul sosyetesinin güzel kadınlarından Derin Mermerci'nin 7 Ekim 2010'da Paris'te başlayan sürpriz aşkında sürpriz gelişme.

Her şeyi çok hızlı yaşayan; ilişkilerinin birinci ayında kollarına birbirlerinin ismini dövme yaptıran, ilişkinin dördüncü ayında da Paris'te birlikte yaşamaya başlayan çiftin o dillere destan aşkı bitti!

Evet, yanlış okumadınız; ben hariç herkesin nikah masasında sonlanacağını düşündüğü Uzan ile Mermerci'nin 16.5 aylık aşkı tarih oldu. Kulağıma gelen bilgilere göre, ilişkiyi bitiren taraf, mutlu olmadığını söyleyen Cem Uzan olmuş!!!

SON GELİŞİ MEĞER 'KESİN DÖNÜŞ'MÜŞ!

Paris'te bir hayat kuran ve hayatını Paris'te sürdürmeye devam edecek olan Cem Bey'in mutsuzluğu bence Derin Hanım'dan kaynaklanmıyor. Türkiye'ye açtığı milyarlarca dolarlık davaları kaybederek hukuk alanında enteresan bir rekora imza atan Cem Bey'in bu moralle sağlıklı bir ilişki sürdürebilmesi beklenemezdi zaten. Bu arada Derin Mermerci, sık sık yaptığı gibi önceki pazar, ailesi ve dostlarıyla hasret gidermek için İstanbul'a gelmişti. Görünen o ki bu gelişi, meğer bir 'kesin dönüş'müş!!!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Cem Uzan ile Derin Mermerci Aşkı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement