Davut Güloğlu Magazin Meydanı'nıN Hışmına Uğradı - Son Dakika
Magazin

Davut Güloğlu Magazin Meydanı'nıN Hışmına Uğradı

Davut Güloğlu Magazin Meydanı\'nıN Hışmına Uğradı

Magazin gazetecilerinin duayen isimlerinin sunduğu tvem'de yayınlanan Magazin Meydanı programının bu haftaki konuğu Davut Güloğlu oldu.

16.08.2012 14:47

Moderatörlüğünü Ali Eyüboğlu'nun üstlendiği programda yer alan diğer isimler ise Uğur Güneri, Yaşar Çakmak ve Arzu Çağlan idi.

Davut Güloğlu Magazin Meydanı'nın hışmına uğradı.

Eyüboğlu; "Davut 1 yıl öncesine kadar her bayram beni arardı, Ece Erken için yazdığım yazıdan sonra merhabalaşmayı dahi kesti" diyerek Güloğlu'na karşı olan kırgınlığını bildirdi.

Konuya ilgili açıklık getiren Davut Güloğlu, Kırgınlık olmadığını, telefonunun kırıldığını ve tüm numaraları kaybettiğini Ali Eyüboğlu'nun kalemine güvendiğini fakat o dönem beraber olduğu kişi hakkında yapılan ağır eleştirinin kendisine de dokunduğunu dile getirdi.

Eyüboğlu, ayrıca Ece Erken ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. "Ece Erken'i günahım kadar sevmem. Ama iyi bir televizyon yüzüdür. Benden uzak Allaha yakın olsun. Söylediğim budur. Sevdiğim tarafı var ama kendisinden nefret ediyorum" diyerek Ece Erken'e olan tepkisini belirtti.

Davut Güloğlu, "Bu güne kadar hiçbir kıza çıkma teklif etmedim teklifler hep bana geldi fakat eski aşklarım bana zarar verdi" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Davut Güloğlu Magazin Meydanı'nıN Hışmına Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement