'hayır' Dediler Kaybettiler - Son Dakika
Magazin

'hayır' Dediler Kaybettiler

\'hayır\' Dediler Kaybettiler

Yıldızlar da hata yapar! Bazen ünlü isimlerin 'Hayır' dedikleri bir rol teklifi, başka bir oyuncunun ünlenmesine, milyonlarca dolar kazanmasına, hatta....

14.11.2011 09:06

DANIEL CRAIG/ HUGH JACKMAN

2005'te çekilen 'The Casino Royal'e isimli filmde 'James Bond' rolünü Daniel Craig kaptı. Serinin 'Quantum of Solace' ve çekimlerine yeni başlanacak olan 'Skyfall' isimli filmlerinin kadrosunda da yer alan Craig, milyon dolarlık bir servete kavuştu. Oysa 'Bond' rolü ilk olarak Hugh Jackman'a teklif edilmişti.

SANDRA BULOCK/ JULIA ROBERTS

'The Blind Side' isimli filmde başrolde yer almak Sandra Bullock'a bir Oscar heykelciği kazandırdı. Bullock, Oscar'lı bir oyuncu olarak Hollywood'un en prestijli isimleri arasına katıldı.Oysa bu rol Bullock'tan önce Julia Roberts'a teklif edilmişti.

SAM WORTHINGTON/ MATT DAMON

'Avatar', sinemanın gidişatını değiştirdi. Sam Worthington, bu filmde yer alarak dünya çapında adını duyurdu, film başına milyon dolarlar alan yıldızlar kervanına girdi. Oysa canlandırdığı karakter ilk olarak Matt Damon'a teklif edilmişti.

SCARLETT JOHANSSON/ EMILY BLUNT

Scarlett Johansson, 'Iron Man'deki rolüyle aksiyon filmlerinde de yer alabilecek bir oyuncu olduğunu ispat etti. Film başına aldığı parayı da artırdı. Oysa 'Black Widow' rolü ilk olarak Emily Blunt'a teklif edilmişti. Güzel oyuncu da bu rolü 'Gulliver'in Maceraları'nda yer alabilmek için reddetmişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'hayır' Dediler Kaybettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement