İşte Sezen'in Hayatına Giren 3 Kişi - Son Dakika
Magazin

İşte Sezen'in Hayatına Giren 3 Kişi

İşte Sezen\'in Hayatına Giren 3 Kişi

Önceki akşam Açıkhava'da sahne alan Sezen Aksu, hem güldürdü hem şarkılarıyla mest etti.

18.08.2011 03:00  Güncelleme: 10:21

Türk pop müziğinin usta ismi Sezen Aksu, Temmuz ayında gerçekleştirdiği üç konserin ardından, yoğun istek üzerine önceki akşam tekrar Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Neşeli haliyle dikkat çeken Aksu; ilk iki şarkıdan sonra dinleyicilerin Ramazan ayını kutlamayı ihmal etmedi.

ONNO TUNÇ'UN KIZINI TANITTI

İki saat sahnede kalan ve konserde hem eski hem de yeni şarkılarını seslendiren Aksu; dinleyiciyle Onno Tunç'un biyolojik, kendisinin ise manevi kızı Ayda Tunç'u tanıştırdı. Keman çalan Tunç'un çok yetenekli olduğunu söyleyen ve ona 'Kızım' diye hitap eden Aksu "Göz önünde olmaktan hoşlanmıyor. Ama artık yeter, herkes onu görsün. Biraz göz önünde ol" dedi. Tunç, seyirciyi selamladıktan sonra yerine oturdu.

KAÇ CUMHURBAŞKANI GÖRDÜM!

Yıllardır gençlerin önünü açmaya çalıştığını anlatan Aksu, "Bakıyorum da, ben 36 yıldır sahnedeyim. 36 senede kaç Cumhurbaşkanı gördüm! Hep birilerini yetiştireyim, bizden sonra boş kalmasın diye uğraşıyorum ama hâlâ sahnedeyim" dedikten sonra şarkıcı Okay'ı sahneye çağırdı. Okay'ı gördükten sonra "Okay kardeşim sayılır ama ona kellik yakışıyor. Bilirsiniz kellerden hoşlanırım" diyerek herkesi güldürdü.

BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİLER

Konserde sözü ve müziği kendisine ait olan 'Arkadaş Şarkısını Duyunca'nın hikayesini de anlatan Sezen Aksu, şöyle konuştu: "İstanbul'a geldiğim yıllarda öğrenciydim. Cebimde para yoktu, evim barkım da yoktu. Unkapanı Çarşısı'nda geziyor, şarkılarımı dinletmeye çalışıyorum. Tabii annemin, babamın bu durumdan haberi yoktu! Yolun başındayken Şanar Yurdatapan, Melike Demirağ ve Atilla Özdemiroğlu gibi iyi insanlara rastladım. Kendimi şanslı hissediyorum ve onlara sonsuz teşekkürlerimi bu şarkıyla gönderiyorum... "

AKSU'DAN SEYİRCİYE ŞAKAYLA KARIŞIK SİTEM

Konser sırasında dinleyiciyle sık sık sohbet eden Minik Serçe, sevenlerine sitem etmeyi de ihmal etmedi. Aksu; yönetmen Ferzan Özpetek'in 'Serseri Mayınlar' filminde kullandığı 'Kutlama' şarkısını okumadan önce "Bu şarkıyı Ferzan'ın filmi meşhur etti. 'Deniz Yıldızı' isimli albümümde vardı ama kimsenin haberi yoktu. Gerçi 'Deniz Yıldızı' albümümden de haberiniz olmadı. Bir ara satın alın da, albümü dinleyin" diyerek seyircilerle şakalaştı. Sezen Aksu'yu dinleyen ünlüler arasında Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim de vardı.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İşte Sezen'in Hayatına Giren 3 Kişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement