Nihat Doğan, AK Parti'yi Eleştirdi: Erdoğan'ın Sırtında Kambur Oldunuz - Son Dakika
Magazin

Nihat Doğan, AK Parti'yi Eleştirdi: Erdoğan'ın Sırtında Kambur Oldunuz

Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de cinsel istismar önergesi üzerinden AK Parti'ye yüklenen Nihat Doğan, "AK Parti Erdoğan'ın sırtında kambur olmaya başladı" ifadesini kullandı.

22.11.2016 10:25

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Nihat Doğan, cinsel istismar önergesinin komisyona geri çekilmesi konusuna değindi.

"ERDOĞAN'IN SIRTINDA KAMBUR OLMAYA BAŞLADI"

Bu önergenin son derece boş ve anlamsız bir tartışma olduğunu vurgulayan Nihat Doğan, "Benim siyasetle falan işim yok. Lakin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok seviyorum. AK Parti Recep Tayyip Erdoğan'a çok şey verdi. Ama bu son süreçte AK Parti Erdoğan'ın sırtında kambur olmaya başladı. Gerçi bu parti falan işlerinin de olmadığını 15 Temmuz'da gördük. Bu ülkede sadece Recep Tayyip Erdoğan gerçeği var" dedi.

"KENDİ ÇIKARDIĞINIZ YASAYI HALKA ANLATAMIYORSUNUZ"

Bu meselenin bir an evvel kapatılması gerektiğini belirten Nihat Doğan, AK Parti'ye yönelik eleştirilerini daha da sertleştirerek "Kapatın bu meseleyi, kapatın gidin. Başkanlığa kilitlenin. Daha kendi çıkardığınız yasayı halka anlatamıyorsunuz. Ben mi kurtaracağım sizi?" şeklinde konuştu.

Nihat Doğan, AK Parti\'yi Eleştirdi: Erdoğan\'ın Sırtında Kambur Oldunuz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nihat Doğan, AK Parti'yi Eleştirdi: Erdoğan'ın Sırtında Kambur Oldunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement