Pelin Karahan: Hayatım Boyunca Beni Sahiplenecek Bir Erkek Aradım - Son Dakika
Magazin

Pelin Karahan: Hayatım Boyunca Beni Sahiplenecek Bir Erkek Aradım

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, verdiği röportajda "Hayatım boyunca kendi ayaklarım üzerinde durdum. Hep beni sahiplenecek bir erkek aradım. Bulunca da evlendim." dedi.

17.08.2014 10:11  Güncelleme: 10:16

Kavak Yelleri dizisiyle şöhreti yakalayan, ardından Muhteşem Yüzyıl'la ününe ün katan güzel oyuncu Pelin Karahan, özel hayatının detaylarını Hürriyet'ten Hakan Gence'ye anlattı. Karahan, iş hayatından, evliliğine, evliliğinden hamileliğine kadar samimi açıklamalarda bulundu.

"HAYALPEREST KADIN GİTTİ, REALİST KADIN GELDİ"

30 yaşına girdiniz. 30’lar birçok kadın gibi sizi de değiştirdi mi?

- Evet. Düşüncelerim, yapım, hayata bakışım eskiden farklıydı. Artık ne istediğimi daha iyi biliyorum. Hayalperestliklerim ayakları yere basan isteklere dönüşüyor. Daha sağlam, daha emin, daha huzurluyum.

4 ay önce hamile kaldınız. İki ay önce evlendiniz ama bu yıldırım nikâhının detaylarını hiç anlatmadınız. Hadi biraz deşelim. Eşiniz Bedri Bey’le nasıl tanıştınız?

- Aynı spor salonuna gidiyorduk. Bu boydan postan beklemezsin ama salonda voleybol maçları yapıyorduk. Bir de görsen sert oynuyorum. Kendimi yere falan atarak, dizlerim sürekli mosmor. Arkadaşlarım hep “Bir dizlik alsana” diyordu. Bedri de bu konuşmaları duymuş. Ve cep telefonu numaramı bulmuş. Bir gün “Dizliklerin bende” diye bir mesaj attı. Yemeğe götürmek isteyebilir, pahalı bir hediye alabilirdi. Ama gerçekten benim canımın acımasına kıyamayıp ordan vurdu. Gerçi bunu planlı mı, plansız mı yaptı bilemiyorum.

İlk görüşte aşk mıydı?

- Hayır. “Her şey ilk görüşte aşktır” diye düşünürdüm. Ama Bedri’yi tanıdıkça sevdim. Eğer yemeğe çıkmak için bir şans vermeseydim belki hiç tanımayacaktım. Başlarda gerçi “İşim var, setim var” diye biraz oyaladım ama o da peşimi bırakmadı.

HAMİLE KALDIĞI İÇİN Mİ EVLENDİ?

Neydi peki sizi yıldırım hızıyla nikâh masasına götüren?

- Beni çok sahiplendi. Annemle büyüdüm, hep kendi paramı kazandım, aileme destek oldum. Şimdiye kadar hiçbir erkek elimden tutup “Sen rahat et” demedi. Ama Bedri onu yaptı. Sadece maddi anlamda değil, ilk defa benim adıma her şeyi düşünen biri vardı hayatımda.

Dört aylık hamilesiniz ama iki aylık evlisiniz. “Hamile kaldığı için evlendi” haberleri çıktı.Bu evliliğin bir sebebi de bebek miydi?

- Evlenme teklifini zaten almıştım. Karşımda âşık olduğum ve bana âşık bir adam vardı. Sadece biraz gezip tozalım, eğlenelim diye bir yıl beklemeye karar vermiştik. Ama bir aşk çocuğu oldu. Aile kurmamıza hiçbir engel yoktu. Neden vazgeçeyim. En doğal hakkımdı ve evlendik.

Pelin Karahan: Hayatım Boyunca Beni Sahiplenecek Bir Erkek Aradım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Pelin Karahan: Hayatım Boyunca Beni Sahiplenecek Bir Erkek Aradım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • fikret: Sana sahip çıkan erkek sağlam olsaydı , evlenmeden seni hamile bırakmazdı. . . yazıktır ayıptır yapmayın su haberleri artık. . . bayanları boyle tanıtmayın artık uc bes tanesi yuzunden hepsinin vebaline giriyorsunuz. . . kurban olayım alıştırmayın bizi boyle haberlere. . . üç aylık kızım var ve korkuyorum geleceğinden. . . yapmayın artık. . . sevginin aşkın tanımını bunlardan oğrenmeyecek kadar anadolu kokuyoruz hepimiz şükür. . . 56 0 Yanıtla
  • ASİ DELİKANLI: zengin ise normal karşılanır, fakir ise gayrimeşru olur bu işler. . . 44 1 Yanıtla
    özlem: doğru valla 0 0
  • karakartal: ben sahıp çıkarım ya :D 9 4 Yanıtla
  • vanlı cane: çok ta tın 6 0 Yanıtla
  • metem: biz kendimizin sahibiyiz erkekle hayatı ancak paylaşmalıyız ne sahibi kendimizi bilip düzgün yaşamak önemli değil mi 5 1 Yanıtla

Advertisement